2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نارنجی...حس خاصی نداره بهت ..نه

میشه برای منم جواب بدی ؟  محمد آیا رفته برای خودش؟ چرا دیگ تماس تلفن هامو نمیده؟  خودش زنگ میزنه؟

و اینکه من با کی ازدواج میکنم با محمد یا با کس دیگع ایی?

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

ترو خدا منم بگو روحم پریشونه تازه کات کردم کی ازدواج میکنم به نظرت با کی چجور ادمی

لباست قرمزه ؟...تو ازدواجی نمیبینم برات تا مدتی مستقل میشی برای خودت دوبار رابطه عاطفی داری ولی به ازدواج ختم نمیشه

@mohadedeh چرا رفتی ؟😂یه بخشی از لباسم سفید هم داره اون سوالمم اگه میشه بگو

😂😂😂دیشب بی خوابی  کشیدم خاهر  نمیخام کسی سوال کنه توانم پاسخگویی فقط خودته 

خوبه پس درست گفتم تقریبا 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

@mohadedeh چرا رفتی ؟😂یه بخشی از لباسم سفید هم داره اون سوالمم اگه میشه بگو

کاشکی میتونستم از خودمم بفهمم😂

لباست قرمزه ؟...تو ازدواجی نمیبینم برات تا مدتی مستقل میشی برای خودت دوبار رابطه عاطفی داری ولی به ا ...

نه بلوزم طوسیه شلوارم صورتی 

اره دوبار رابطه عاطفی داشتم کات کردم 

یعنی کسی منو گردن نمیگیره اخر 😁😂

ازدواجی با اونی ک ت ذهنته حس نمیکنم

حس خنثی هست

راجب. ازدواجم چی حس میکنی ؟ شغلش یا مشخصاتش یا نحوه اشناییمون؟

کآرمند حس میکنم باشه طرفت زیاد چیزی حس نمیکنم عزیزم مغزم خستس حقیقتا

ازدواجی با اونی ک ت ذهنته حس نمیکنمحس خنثی هست

میشه بگی اسما و شوهرش زندگیشون چجوریه؟ طلاق میگیرن یا میمونن؟ اسما زن قبلی شوهرمه، هی هم دختر شوهرمو میخواد ببینه و نگه داره بخاطر دلتنگیشه واقعا میخواد نگه داره یا نقشه ای سرشه

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد