2777
2789

یکی از دوستای مامانم منو سوار موتور دیده بود و عکس گرفته بودو ب مامانم گفته بود دیشب. 

امروز مامانم گفت کیه و چیه و اگر دوستش داری دوستت داره بگو بیاد. بهتر از اینه ک ابروریزی شه. 

گفتم دوست داشتن کافیه؟ گفت اره. کیه پسره

شغلش چیه؟ گفتم سربازه. 

گفت دانشجوعه؟ گفتم سربازه.

گفت کجا میشینن ؟ گفتم همین محله ی ما‌ . 

گفت مستاجرن؟ گفتم اره.

گفت ماشین؟ گفتم سربازه. 

و گفتم سربازیش ۲ ماه دیگه تموم میشه. 

گفت اگر جرعتشو  اشت با من رو در رو شه ، بگو فردا با مامانش بیاد. 

گفتم میاد:) ط بگو ساعت چند؟ 

گفت ۵. 

اگر اومد فردا ساعت ۵، راجبش فکر میکنیم. 

اگر نیومد کلا پرونده ی این پسره بسته میشه. 

گفتم یکم وقت میدادی لااقل ! 

گفت برا چی؟ 

گفتم حداقل لباس بخره!😂

گفت ی دست لباس نداره؟ خاک توسرت عاشق این شدی..

گفتم فلانی کمدش پر لباسه ، خوشبخته؟ 

گفت اومد اومد.نیومد تمومه. 

زنگ زدم ب معین . من من کنان بهش گفتم. گفت بت زنگ میزنم.

۵ دیقه دیگش زنگ زد گفت میایم ب مامانم گفتم گفته اوکیه چه بهتر:)))))

الانم رفته ارایشگاه موهاشو بزنه:)))

فردا قراره بیاننن

استرس دارم

و هیجان

و میترسم مامانم بدرفتاری کنه

یا اینکه اصلا اماده نیستیم. 

هر دو  ۲۰ سالمونه.

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خدااابا دستای خودت خودتو بدبخت کردی

چطور

من زندگیم نرماله واقعا تا حالا خیلی بی پولی نکشیدم🥲😂

نمیدونم چی در انتظارمه.فقط اینو میدونم ک معین خیلی با عرضه س و جونشو میزاره ک منو خوشحال کنه:)

اره اداریه قشنگه موهاش

عذر میخوام اینجا مجبور شدم بگم تاپیک قبلی تون بودم داشتم میگفتم براتون بعد قغل شد نتونستم دیگ مجبور شدم اینجا بگم 

اگه بگم درک تون کردم اشتباه ناصداقتی هست ولی به اندازه وجودم درک کردم اینکه درسته سرشار از حس احساس بود ذهن افکار تون ولی شکر پرودگار به انتخاب ذهنی تون چون تصمیم درست ایجاب کردین البته مادرتون هم کاملا درست منطقی گفته بود و میگه قدر چنین مادری رو بدونید چون کاملا منطقی گفته بودن و احتمال زیاد باعث شده  که افکار تون تعقیر تصمیم و هدف تعیین شده بگیرین سخت باید تلاش کنید که درس تون به هدف شغلی پیشرفت تون برسونید ، عالی ب عاقلی و حس و درک هاتون از گرفتن تصمیم در اوج احساسات ،بهترین ها از پرودگار خواستارم برای مادر تون اول بعد شما، الهی آمینا

عذر میخوام اینجا مجبور شدم بگم تاپیک قبلی تون بودم داشتم میگفتم براتون بعد قغل شد نتونستم دیگ مجبور ...

الهی آمین🥲

نازنین چیشد دختر ؟؟؟؟ مامان بابات چی گفتن؟؟؟

چقدر بعد دیدن این تاپیکت ذوق کردم 😍😍

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍