2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که زود ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 56 پست
اگه متاهل بودی برف بازی نمیرفتی احتمالا چون هوا برفی بوده دل مادرشوهرت گرفته بود و یا شام خونه اونا ...

زدی به هدف گفتی یادم اومد تو شهر ما هیچ وقت برف نمیاد 

اولین بر ف بازی متاهلیمو  با مادرشوهرم و مامانم رفتیم 

تا مدتی بحث سر این بود چرا خانواده ما جاشونو یه جایی جدا گداشتن از دوستای پدرشوهرم 

چون پدرشوهرم با دوستاش بود و خانواده من کسیو نداشتن تو تور و جدا نشستن خانواده شوهرم بهشون بر خورده بود که چرا نیومدن تو جمع دوست و رفیقا 

خانواده من معدب و خجالتی هستن کسیم تحویلشون نگرفت 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۲سالم بود شوهرکردم . ۲۳سالگی طلاق گرفتمو رفتم سرکار.هیچ خاستگاری نداشتم خودم باهرکی دوس میشدم تا یک ...

دقیقا پس متوجه حرفام میشی

هرچیزی تا یه جایی برای آدم ذوق داره 

از یه نقطه ای به بعد شور و شوق قبلو نداره

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

بفرما استارتر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی ازدواج میکنی دیگه تو هرکاری که کنی چه تنهایی چه گروهی یه بحثی هست که دلخوشیتو بگیره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
وقتی ازدواج میکنی دیگه تو هرکاری که کنی چه تنهایی چه گروهی یه بحثی هست که دلخوشیتو بگیره

دقیقااااااااا

انشالله که همیشه تو زندگیت ارامش داشته باشی عزیزم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
کی تاحالا دارم بهش میگم بریم کافهحوصله شو ندارهبرف بازی ک جای خود داره

باید ادم درست انتخاب کرد

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

وااا ۲۰ سالته..هنوز بچه ای کههههه ....دخترم ۲۱ سالشه خواستگار راه بدیم خونه خودشو میکشه🥰🤣🤣

بعنوان کسی که ۲۱ سالگی ازدواج کرده میگم اگه دخترت فقط مدرسه رفته و زیاد تو جامعه نبوده فعلا شوهرش نده.

نمیتونه از پس مشکلاتش بربیاد. چون باید همش کوتاه بیاد و بریزه تو خودش

بعنوان کسی که ۲۱ سالگی ازدواج کرده میگم اگه دخترت فقط مدرسه رفته و زیاد تو جامعه نبوده فعلا شوهرش ند ...

بله همینطوره تک فرزنده دخترم و خیلی راحت طلب و سختی نکشیده...منم میدونم فعلا آمادگی تشکیل خانواده نداره❤️