2777
2789
عنوان

نامزدم ب نظرتون مشکوک نیس چرا نمیگه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 30 پست
همون منم مشکلم همینه نمیگه امشب میخوام ببینمش چجوری صحبت کنم ب نظرت

بحث صداقتو پیش بکش

اینکه همیشه و تحت هر شرایطی دوس داری حرف راستو بشنوی حتی اگ ب ضررت باشه

یکم جدی و منطقی حرف بزن

بگو واقعا من ب عنوان عروس اون مجلس حق ندارم بدونم سبدا از کجاس؟؟

و همین شکلی ادامه بده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث صداقتو پیش بکشاینکه همیشه و تحت هر شرایطی دوس داری حرف راستو بشنوی حتی اگ ب ضررت باشهیکم جدی و م ...

یاهم تو واتساپ ساعت آخرین بازدید رو زده مخفی بهش میگم درست کن درست نمیکنه 

میدونم ک هیچ خیانتی درکار نیس نمیدونم دلیل کارش چیه

یاهم تو واتساپ ساعت آخرین بازدید رو زده مخفی بهش میگم درست کن درست نمیکنه میدونم ک هیچ خیانتی درکار ...

من خودم کلا دوس ندارم لست سینم مشخص باشه

هیچ دلیل خاصیم پشتش نیس صرفا دوس ندارم

شاید ایشونم این مدلین

ولی بگو بهش راجع ب نگرانیهات خیلی راحت باش حرف بزن

بگو چیا اذیتت میکنه

اگ با شعور و سواد رابطه بلد باشه حتما خودشو اصلاح میکنه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عزیزم کاش انقدر سوال پیچش نکنی بخدا مردها از این کارا خیلی بدشون میاد و اگر بدونن دائم سین جیم و کنترل میشن مخفی کار و دروغگو میشن .. چرا میخوای همه چیو بدونی سخت نگیر یه سبده پس میده بالاخره .. نترس از مسافر اسنپم نگرفته 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم کاش انقدر سوال پیچش نکنی بخدا مردها از این کارا خیلی بدشون میاد و اگر بدونن دائم سین جیم و کنت ...

اخه چرا همون اولین بار نگفت همش می‌پیچوند منم دیگه کاری ندارم 

اخه چرا همون اولین بار نگفت همش می‌پیچوند منم دیگه کاری ندارم

نمیدونم شاید اگر بدونی باز دعوا و بحثی پیش بیاد برا همین ترجیح میده نگه خانواده ش بنظرم از کسی گرفتن.. 

ولی یبار دوبار پرسیدی نگفت دیگه تکرار نکن .. سر هر چیز کوچیکی بخوای بحث و ناراحتی و .. راه بندازی ازت دور میشه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نمیدونم شاید اگر بدونی باز دعوا و بحثی پیش بیاد برا همین ترجیح میده نگه خانواده ش بنظرم از کسی گرفتن ...

مرسی عزیزم اره درسته

عزیزم در رابطه با روز مرد چی بخرم براش 

اون شب یلدا یلدایی برام آورد دو روز بعدش شد روز زن برام ی شاخه گل گرفت گفتیب خرید همراهم نداشتم

منم دیشب مهمونش کردم دوتا برگر گرفتیم گفتم من حساب میکنم ب مناسبت روز مرد 

ب نظرتون روز مرد کادو بگیرم یا نمیخواد؟

مرسی عزیزم اره درستهعزیزم در رابطه با روز مرد چی بخرم براش اون شب یلدا یلدایی برام آورد دو روز بعدش ...

فکر کنم قبلا خوندم که گفتید یلدا براش جوراب بردید و تیشرت و ناراحت شدن

اگر دوست داشتی یه بافت مردونه بخر براش و یه کمربند یا فقط بافت.. سمت ما ۲۹۰ تومنی هم بودش خیلی خوشم اومد ‌‌.. ولی تا ۵۰۰ تونستی درنظر بگیر 

چرا عکس فرستادم ولی نشون نمیده 

یه بافت مشکی بود که ازاد بود .. چسپون و تنگ نبود 

فکر کنم قبلا خوندم که گفتید یلدا براش جوراب بردید و تیشرت و ناراحت شدناگر دوست داشتی یه بافت مردونه ...

بافتی مثل این که تنگ و چسپون هم نیست