2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا چه وحشتناک من تحمل این جور اتفاقات رو ندارم و دعا میکنم قبل از این اتفاقات بمیرم🥺

خیر چنین نیست

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

خیر چنین نیست

ببخشید والا من خیلی میترسم کاش خانوم نبودم 

احساس میکنم اون زمان به خانوم ها بیشتر ظلم بشه طبق چیزی که خوندم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
خیلی باید بدتر بشه اوضاع

من با کسی دعوا ندارم ولی در قبال این نظر شما میدونید امام زمان یک فرد نیست؟ امام زمان توی قلب هاست زمانی ظهور میکنه که مردم به فکر تغییر یا رنسانس بیوفتن ادما باید از فکرشون کمک بگیرن تا دنیا رو نجات بدن نمیشه نشست و گفت ولش کن میاد نجاتمون میده بعضیا انقدر سطح شعور پایینی دارن که میرن مشکل درست میکنن که امام زمان زود تر ظهور کنه ما پس کی هستیم؟ انسان ها قدرتمند هستن اگه خودشون بخوان لطفا وقتی نظری میدید فقط یک بعدی به قرآن یا دین نباشه برین انواع کتاب ها و فرقه های مختلف رو بخونید 

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

من طاقت ندارم کاش یه جا بود میرفتیم اونجا امن بود 😭😭😭

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
ببخشید والا من خیلی میترسم کاش خانوم نبودم احساس میکنم اون زمان به خانوم ها بیشتر ظلم بشه طبق چیزی ک ...

خیر نترسید 

ایران باید قوی شود تا شرایط بزای ظهور امام فراهم شود 

ضمن اینکه علوم پیشرفت خواهد کرد 

ضمن اینکه عیسی مسیح با امام می‌آید و مسیحیان غالبا دست بیعت به امام می‌دهند فقط دولت هایشان دشمن هستن 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

خیر نترسید ایران باید قوی شود تا شرایط بزای ظهور امام فراهم شود ضمن اینکه علوم پیشرفت خواهد کرد ضمن ...

اونا شیعه هارو میکشن 🤯 حالا چقدر ایران قوی باشه؟ بلاخره سفیانی میاد .