2777
2789

دوستان دعاکنید که امشب ذات کثیف زن داداشم برای بابام رو بشه 

نمیدونم بابام باوجودی که از بدی زن داداشم خبر داره ولی بازم حمایتش میکنه قربون صدقه ش میره رفتارش غیر طبیعی هس 

دوست دارم این بدیش هم بدونه ببینه عروسش چکار ها که نمیکنه

وداییش دعانویسه بنظرتون احتمال ۵۰درصد واسه ی بابام دعاگرفته اصلان میخوام رفتارش مثل قبل کنم نمیشه که نمیشه لطفا دعاکنید💔🥺😭😭😭😭😭

ودرکم کنید 

برو پیش دعا نویس دعا رو باطل کن

بعد پدرتو دعوت کن و مفصل واسش توضیح بده

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتیم ولی انگار نه انگار ولی قربون صدقه اش میره

فقط قربون صدقه س که ولش

گفتم یه وقت خام نشه همه چی رو به نام داداشت بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

فقط قربون صدقه س که ولشگفتم یه وقت خام نشه همه چی رو به نام داداشت بزنه

شاید بزنه این زن هیچی بعید نیس 😭👍🏻

نمیدونم ولی دوست دارم باز ذات کثیفش روشن بشه واسه ی بابام خسته شدم ازش

برو پیش دعا نویس دعا رو باطل کنبعد پدرتو دعوت کن و مفصل واسش توضیح بده

خوب نمیخوام ازراه دعانویس اقدام کنم به غیر از دعانویس جه راهی واسه باطل کردن دعاخوبه

شاید بزنه این زن هیچی بعید نیس 😭👍🏻نمیدونم ولی دوست دارم باز ذات کثیفش روشن بشه واسه ی بابام خسته ...

پدر و مادر منم این طور بودن تا برادرم زن گرفت همه چی رو به اون دادن و منو کنار گذاشتن

مادرت و خواهر برادرات چی؟ فقط پدرته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب نمیخوام ازراه دعانویس اقدام کنم به غیر از دعانویس جه راهی واسه باطل کردن دعاخوبه

تو که نمیخوای طلسم کنی میخوای طلسم و بشکونی و این هیچ ایرادی نداره

نمی‌دونم داخل نت سرچ کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پدر و مادر منم این طور بودن تا برادرم زن گرفت همه چی رو به اون دادن و منو کنار گذاشتنمادرت و خواهر ب ...

اره بابامه 

تازه به زن داداشم جلوی پدرم زنگ زدیم گفت که حتی حاضر نشدم قرعه کشی رو بدم به شما واسه ی بنایی  وبازم بابام همون رفتار قدیمی باهاش میکنه

خب توام باید از راه دعا نویس اقدام کنی تا باطل شه تنها راهت همینه

دعانویسی که مامانم میره اصلان خوب نیستن و دعاهاشون خوب عمل نمیکنه 

ولی اینن دعا که دایی زن داداشم احتمال میدم نوشته واسه بابام خیلییییییی عمل کرده بابام یه جوری شده که انگار ما دختراش نیستم و اون دخترشه🙃

دعانویسی که مامانم میره اصلان خوب نیستن و دعاهاشون خوب عمل نمیکنه ولی اینن دعا که دایی زن داداشم احت ...

بله ادم به شدت تحت تاثیر قرار میگیره و برده طرف مقابل میشه به چشمم دیدن بگرد یه جای خوب پیدا کن 

بله ادم به شدت تحت تاثیر قرار میگیره و برده طرف مقابل میشه به چشمم دیدن بگرد یه جای خوب پیدا کن

گشتم واقعان دعانویس خوب پیدا نیس اصلان دعانویس خوب نیس 🙃

یه چیزی خدا که قادر به انجام کارهای که غیر ممکنه خوب نمیشه مثلا معجزه بشه و دعاهه پیدا وباطل بشه💔🙃

گشتم واقعان دعانویس خوب پیدا نیس اصلان دعانویس خوب نیس 🙃یه چیزی خدا که قادر به انجام کارهای که غیر ...

احتمالا دعارو به خوردش دادن یا تو خونتون گزاشتن بگرد پیدا کن و سر به نیستش کن