2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من عکس میذارم میگن فیل تره در حالی که نیس چند بار هم قسم خوردم ولی سرشون نمیشه همه که قرار نیس ...

من عکس شما رو ندیدم ولی فیل تر رو دیگه کاملا میشه تشخیص داد 

این عکس فیل تر خیلی زیادی داشت خیلی تغییر داده شده با فیل تر 

دیگه مگه میشه فیل تر رو تشخیص ندیم 

من عکس شما رو ندیدم ولی فیل تر رو دیگه کاملا میشه تشخیص داد این عکس فیل تر خیلی زیادی داشت خیلی تغیی ...

مآل من فیل تر نیست 

چون از پنجره نور افتاده میگن فیل تره 

در حالی که آدم چرا باید دروغ بگه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
عزیزم من عکس میذارم میگن فیل تره در حالی که نیس چند بار هم قسم خوردم ولی سرشون نمیشه همه که قرار نیس ...

گوشی های سامسونگ خودش رو‌ دوربینش فیل تر داره البته 

بعد هم مگه فیل تر فقط به اینستا هست کلی اپلیکیشن عکاسی با فیل تر هستش 

مثل اسنپ چت و برنامه ب ۶۱۲

گوشی های سامسونگ خودش رو‌ دوربینش فیل تر داره البته بعد هم مگه فیل تر فقط به اینستا هست کلی اپلیکیشن ...

اره دبگه گفتم من هیچکدوم از اینارو ندارم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋