2777
2789
جدی ؟ما همیشه خدمون میکنیم

اره ن من بیرون چرخ میکنم نمیشورن میندازن تو دستگاه فقط

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمیز میشه ؟پس چجور استفاده میکنی !؟همینجوری میپزی؟من فقط چرخ‌کرده رو نمیشورم ک اونم دیگه نمیشه شست

گوشت گوسفندی که میخرم قسمت بندی میکنم مثلا ماهیچه جدا گوشت خورشتی جدا کبابی جدا

حالا هر مقداری که بودند هرکدومو جدا تو کیسه فریزر میزارم و میزارم فریزر

هرموقع بخوام ازشون استفاده کنم یه بستشو از شب قبل میزارم داخل یخچال خودش تا صبح یخش باز میشه

میشورمشون و استفاده میکنم

شده یموقع شبش یادم رفته.میزارم داخل آب سرد یا توی دمای محیط یخش باز میشه

شستنش بعد از یخ زداییش انجام میشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
گوشت گوسفندی که میخرم قسمت بندی میکنم مثلا ماهیچه جدا گوشت خورشتی جدا کبابی جداحالا هر مقداری که بود ...

اهاا ممنون منم این سری اینطور باید کنم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم