2777
2789
عنوان

مهریه ازدواج دوم چقدر باشه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقوقش قطع نمیشه از سال 94 قانون عوض شد که حقوق قطع نشه

میشه عزیزم پرسیدیم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
قطع نمیشه

بازنشستگان ادارشون گفت قطع میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
نمیشه من تامین اجتماعی هستم

ببین اینا بیمه ناجا هستن پدرشوهرم نظامی بوده از کانون بازنشستگان خودشون پرسیده بهش گفتن عقد محضری کنی بیمه و حقوقت قطع میشه حتی اون طرف آشنا بوده بهش گفته می تونی صیغه ۹۹ ساله کنی که جایی ثبت رسمی نشه حقوقتم‌ بگیری