2777
2789

مثلا یه جایی بود مال فقط مردا بود 

مثل یه همچین سایتی که میومدن تبادل نظر میکردن درد دل میکردن و ... 

چیا در موردمون میگفتن؟😂😂

یکی میومد تایپیک میزد واااای از دست مادر زنم دیوونه شدم

یکی میومد میگفت بیاین بگم تو غذا زنم چییییی دیدم 

یکی میومد میگفت افسردگی قبل زایمان گرفتم

یا مثلا کادو روز مرد چی گرفتییییین😍😍😍😍😂😂

یا مثلا میگفتن من موندم این خانما چی میخوان از جون ما تو این سایت اینجا مال مرداست چرا تو میای آخهههههه😂😂😂

جالب میشد نه؟

به نظرتون شوهراتون چی میگفتن در موردتون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قسط

وام

صاحب کار

باجناق

طلا 

ازدواج 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَ اگر میخایید نذر کنید برای حاجتتون، برای عید غدیر نذر کنید💚بیایید غدیر رو عاشورایی برگزار کنیم 😍چه بگویم که علی کیست😍رفته ساقی که قدح پر کند و برگردد🌺عرش را غرق تهیر کند و برگردد🌺دیر یا زود ولی می‌رسد از راه اخر🌺یک نفر عین علی می‌رسد از راه اخر🌺مینویسم که شب تار سحر میگردد🌺یک نفر مانده از این قوم که برمی گردد🌺ان شاء الله.✌️ما_ملت _امام حسینیم. گر به دولت برسی مست نگردی مردی🌷گر به ذلت برسی پست نگردی مردی🌷اهل عالم همه بازیچه دست هوسند🌷گر تو بازیچه این دست نگردی مردی🌷با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح💓صبح دولت بدمد، شادی ما پشت در است💓گر که ریزد خون من آن دوست رو پای کوبان جان برا فشانم بر او💞رقص جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند💞در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم 🥀بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم 🥀به وقت صبح قیامت که سر ز خاک بر ارم🥀به گفتگوی تو خیزم، به جستجوی تو باشم🥀گرفتارم، گرفتارم یا ابالفضل💔گره افتاده در کارم یا ابالفضل💔دعایی کن دوباره چند وقتیست💔هوای کربلا دارم یا ابالفضل💔تمام لذت عمرم در همین است که مولایم اميرالمؤمنين است💓اشهد ان علی ولی الله💓عاشق شعرم

هست دیگه ددی سایت 

همسرم حوصله سایت نداره وقتش هم نداره

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

به نظرم اونا اصلا درگیر این چیزا نیستن مگر اونایی که دیگه خیلی خاله زنک هستن 

از اونورم مردا انقد مشغله دارن که اگه هم همچین سایتی بود اصلا وقت نمیکردن تبادل نظر کنن 

نه بابا

فک‌نکنم مثل ما زن ها کاسه دلشونو باز کنن

احتمالا راجب شماره دختر دارین

دوست دختر معرفی کنین

زن معرفی کنین

صی...غه معرفی کنین

تایپکاشون اینا بود ب احتمال زیاد

مگه نه😆😆😆

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

فهیدم بچه ام مال خودم نیست، زنم با دوست صمیمیم سر و سری  دارن، مادر زنم محلم نمیزاره چون پولدار نیستم، شدم غلام حلقه به گوش خانواده زنم، برادر زنم هر شب اینجا پلاسه، چک هام پاس نشدن زنم مدااام خرج می تراشه... 

بخدا اگ یدونه از اینارو میزدن

داداشای مکانیک یه لحظه این چرخ جلوی ماشینم صدا میده کسی میدونه چشه؟

بعضی از پسرا:باااااند جدید خریدم بیایین عککککس

بعضی دیگه:ایده تتو بدین

بعضی دیگه:این وام مسکن مارو چرا نمیدن؟

بعضی دیگه:این لوله اب اشپزخونه ما چشه

بعضی دیگه:اومدم سرخ کن خانوممو درست کنم سوخت کسی راهکاری نداره؟

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

من همسرم نهایت  تو  نت ویدئوهای جنگی یا طنز ببینه این گپ زدن‌ها دوست ندارد 

ولی تا دلت بخاد برادرم اهل این حرفاست

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

مرد واقعی که سرش گرم کاره و وقت این چیزا و نداره اگه داشته باشه هم به نظرم میاد راجب ماشین و کارو اینا صحب میکنه از زن و خانوادش به مردای دیگه نمیگه.اگه مرد درست حسابی هم نباشه که میاد راجب دختر بازی و صیغه یابی و خالی بندی های پولداری و گنده لاتی الکیشو تعریف میکنه