2777
2789
عنوان

خانوما فقد میشه بیاین🙏🏻😂

31 بازدید | 12 پست

بچه ها اگه یه وقتی با نامزدتون پیش هم هستین دو دقیقه نمیشه جدی حرف زد و به چشایه هم دیگه و سریع هربار کار به بوسه و جاهایه باریک اینا میکشه چیکار میکنین؟ یعنی برداشتتون چیههه😂😭🤣

(دوستان لطفاا محترمانه نظرتونو بیان کنین) 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نامزدم نه دوستپسر منظورمه ولی اخه یذره امون نمیدن🤣😭

نه دیگه اون فرق داره غلط کرد نباید بهش رو بدی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
نامزد نه عزیزم هنوز دوستیم

خب عزیزم باید یکم حدوحدود رو مشخص کنی وکار به جاهای باریک نکشه تاچیزی رسمی نشده 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
میشه راهنماییم کنییی

عزیزم باید خط قرمزاتو مشخص کنی بهش اجازه ندی و اگه قبول نکرد اون رابطه رو تمام کنی .پسر جماعت دنبال کیف و حالن بعدش که خوب دختر وابسته شد ول میکنن و میرن .اون وقت چی به سر احساسات پاک یه دختر میاد 

خب عزیزم باید یکم حدوحدود رو مشخص کنی وکار به جاهای باریک نکشه تاچیزی رسمی نشده

خب انگار نمیتونم مقابلش واستم یا اجازه ندم وقتایی که پیششم انگار مغزم خاموش میشه چیکار کنم یکم راهنمایی میکنی😭

عزیزم باید خط قرمزاتو مشخص کنی بهش اجازه ندی و اگه قبول نکرد اون رابطه رو تمام کنی .پسر جماعت دنبال ...

حتی اگه از اون خط قرمزا رد شده باشه جایی برای جبران هست؟ مسخرم نمیکنه؟🥲 بنظرتون نزارم دست بزنه حتی؟ 

حتی اگه از اون خط قرمزا رد شده باشه جایی برای جبران هست؟ مسخرم نمیکنه؟🥲 بنظرتون نزارم دست بزنه حتی؟

اون دیگه به حفظ حریمها و خط قرمزای خودت اینکه تا چه حد بهت نزدیک بشه به خودت بستگی داره که بهش اجازه بدی یا نه .ولی از سوال پرسیدنت مشخصه که دوست نداری .بهش بگو که حس خوب نمیگیرم بهتره رعایت کنی ناراحتم شد مهم نباشه واست .مثلا بوسیدن گونه بغل و ..‌.

اون دیگه به حفظ حریمها و خط قرمزای خودت اینکه تا چه حد بهت نزدیک بشه به خودت بستگی داره که بهش اجازه ...

نه من تا این حد مشکلی ندارم مثه بوسو لمسو اینا ولی همش اتفاق نیوفته دیگه البته که ازینا بیشتر پیش بره جلوشو میگیرممم