2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر خودت معلولیتی چیزی داری؟ چرا خودت زندگیتو نمیسازی؟

تو این دنیا زندگی میکنی دلار ۸۰ تومن حقوق ۱۵ تومن چند سال باید کار کرد هیچی نخورد تا یک پراید خرید من هم دانشجوام هم ناخن کار چهار تا فیلم انگیزشی دیدی از زندگی واقعی دور شدی 

تو این دنیا زندگی میکنی دلار ۸۰ تومن حقوق ۱۵ تومن چند سال باید کار کرد هیچی نخورد تا یک پراید خرید م ...

فیلم انگیزشی ندیدم اما در حد خودم زندگی میکنم همه دوس دارن یه سری امکانات عالی داشته باشن ولی به چه قیمتی؟ 

شگرد خودت برای مخ زنی بدرد من نمیخوره

شگرد من نیس از امثال شما این حرکتو دیدم

ببخشید که خودت سوال کردی چه جوری شوگر ددی پیدا کنی😐

منکه شوگر نخواستم از این کارا کنم🤷‍♀️

خودت رسما داری میگی چکاره ای بعد به من توهین میکنی

واقعا بی عقلی

@niniyar_2     این کاربره حرف دهن شو نمیفهمه به من تهمت زده

شگرد من نیس از امثال شما این حرکتو دیدمببخشید که خودت سوال کردی چه جوری شوگر ددی پیدا کنی😐منکه شوگر ...

بهت تهمت نزدم روش زن های خراب و پیشنهاد دادی جوابتو دادم چیزی که به ذهنت میرسه رو سریع ننویس اول فکر کن ببین طاقت جوابشو داری یا نه 

بهت تهمت نزدم روش زن های خراب و پیشنهاد دادی جوابتو دادم چیزی که به ذهنت میرسه رو سریع ننویس اول فکر ...

عجب چرا بهت بر خورده تو وقتی درباره خودت تاپیک میزنی که شوگر ددی میخوای داری میگی خرابی بایدم منتظرم اینجور کامنت ها باشی

ما به کسی تن شو بفروشه به پیرمرد پولدار برای پول میگیم خراب

تو بهش چی میگی

عجب چرا بهت بر خورده تو وقتی درباره خودت تاپیک میزنی که شوگر ددی میخوای داری میگی خرابی بایدم منتظرم ...

بو تعفن مغزت حالمو بهم زد خراب مادرته که تربیت یادت نداده عقده ای بارت آورده هر چرت و پرت عقده ای داری بیای کامنت بزاری با چه منطقی انقدر وقیحانه حرف میزنه هرکی ملاکش برای انتخاب پارنتر مثل تو نباشه خرابه امل با سن بالا باشی خرابی اما با جوون باشی مریم مقدسی دیگه هم نیا تو تاپیکم بو گندیده مغزت حالمو بدمیکنه   

بو تعفن مغزت حالمو بهم زد خراب مادرته که تربیت یادت نداده عقده ای بارت آورده هر چرت و پرت عقده ای دا ...

خراب اون ننه توئه که ج.نده تحویل مملکت داده

تو و مامانت تو فکر پول دراوردن از اون راهیت

برو شریک تو هرجور میخوای انتخاب کن بدبخت پولی

حیف منکه با تو هم کلام شدم

عقل نداری مغز تو سرت نیست تو حتی از نظر اون پیر مردی هم که قراره مخ شو بزنی یه ج.نده ای 

اگه بهت بر میخورد که اینکارو نمیکردی پس بیخودی جبه نگیر تو بی ابرو تر از این حرفایی

معلوم نیس چه عیب و ایرادی داری که پسر جوون نمیخوادت

پیری هام نمیخوانت مگه فقط برا یه شب😂 اونوقت میگه خراب نیستم خدایا شفا🙏😂

تو دنبال یه نگاه کثیف از پیر مرد های زن باز میگردی🤢🤢

اه اه چجور چندشت نمیشه اونا ببوسنت و سمتت بیان اونم فقط واسه اونجات🤢🤢 طفلی معلومه خیلی بدبختی که تن به همچین فلاکتی دادی

خراب اون ننه توئه که ج.نده تحویل مملکت دادهتو و مامانت تو فکر پول دراوردن از اون راهیتبرو شریک تو هر ...

تو حروم زاده نمیخواد این حرفارو بهم بزنی معلوم نیست کی گاییدتت پولتو نداده که تو گروپ زاده دهنتو مثل چاه مستراب باز کنی هر حرفی لیاقت خودت بزنی  

تو حروم زاده نمیخواد این حرفارو بهم بزنی معلوم نیست کی گاییدتت پولتو نداده که تو گروپ زاده دهنتو مثل ...

ببین چاه مستراب تو و خانواده هرزه اتی کثافت از دهنتون بیرون زده

نمیدونم به حالت بخندم یا گریه کنم هرچی بیشتر حرف میزنی فلاکت و بدبختیت بیشتر نمایان میشه😞

حالا ام تا شب برا خودت ریپ بزن و بد و بیرا بگو هرچی گفتی برا خودت و خانوادت 

وضع خودتون رو میبینی میای به من نسبت میدی؟😂

همه اینچیزایی که گفتی شجره نامه خودت بود

حالام بگو عقده هاتو جار بزنم من دیگه نه جواب تو میخونم نه حرفی باهات دارم بیا ریپ بزن از صفات خانواده ات بگو😂🥺😭😂

هر زری بزنی لایقش خودت و مامان جن.ده اتی