2777
2789
عنوان

چرا اینجوری هستین ای دوستان نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 53 پست
همينو سرچ كنيداز هوش مصنوعي بپرسيدگروه ها و پيج هايي زيادي هست عضو بشيد!چرا بايد گروه شما عضو بشيم ح ...

من نگفتم حتما باید بیاید.والا سرچم کردم یا سوخت شدن ایده هاشون.یا اینکه تکراری و غیر عملین

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانما خوب کاری میکنن به یه آقا که اومده توی نی نی سایت ایده نمیدنشما برو با همجنسه خودت مشورت کن عوض ...

سراع اونام رفتم.تا الان چیزی دستگیرم نشده.اونا یا کارمندن که ترسو آدمو بار میارن یا کاسبیشون خرابه چون مغازه محوره کاسبیاشون.خیلیام مثل اینجا جواب سلامه ادمو نمیدن

مغازه ارایشی و بهداشتی

آنلاین شاپ عطر و ادکلن برا شما که اقا هستین سرمایه زیادی هم نمیخاد جنس هم حتما از گناوه بگیرید از بانه و قشم ارزونتره

عمده فروشی اگه سرمایه زیاد دارین که اونم میتونین با وارد کننده ها قرارداد ببندین

سوپر مارکت سرمایه زیاد میخاد ولی  در امدش خوبه 

خودتون تو چی مهارت دارین؟علاقتون چیه

هرکی اومد پیشنهاد داد بلاکش کن خب‌.من هرچی میگرد یه جای خوب پیدا نمیکنم .همه جا حرفای تکراری غیر عمل ...

دیگه برادرم سری

ک درد  نمیکنه رو دستمال نمیبندن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

چراگروه همینجاهم میتونید تاپیک بزنید بپرسیدهرکی اطلاعی داشت میاد میگه

اخه نمیگن.و اینکه گروه راحت میشه کلیپ آموزشی فرستاد

مغازه ارایشی و بهداشتیآنلاین شاپ عطر و ادکلن برا شما که اقا هستین سرمایه زیادی هم نمیخاد جنس هم حتما ...

با انلاین شاپ موافقم.ولی ببین من لب مرز ترکیم.و باید از این امتیاز استفاده کنم

من هستم لینک بده

تلگرام دارید؟ یا ایتا گروه بزنیم؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

کلیپ آموزشی؟مگه مغازه زدنم کلیپ داره چقد مردا تنبل شدندست چک بگیر برو بازار بجای گروه زدن و تو نی نی ...

شما برو با مغازه دارا حرف بزن .همشون مینالن.دقت کردم خیلی هام بستن.بنظرم من دوران مغازه تموم شده.بلکه کلیپ.ویس.یا حتی اینکه اعضای گروه همشون پاین ولی اینجا باید برم در به در دنبال بقیه بگردم