2777
2789
عنوان

شب لیله الرغائب

4285 بازدید | 17 پست

خانما فردا پنجشنبه اس اول رجب حتمممما روزه بگیرید چون شب لیله الرغائب هست بی اندازه روزه ثواب داره یک نماز بین نماز مغرب و عشا داره که روزه گرفتین اونو حتما بخونید انشالله حاجت روا شید برای فرج هم حتماااا دعا کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امشب، شب اول #ماه_رجب است. 

دیشب در کلاس خدمت دوستان عرض شد. هم به جهت یادآوری و هم برای دوستانی که تشریف نداشتند. از اعمال وارده #شب_اول ماه رجب این نماز است: 

👈 پس از نماز عشاء دو رکعت نماز بخواند به این صورت که: 

در رکعت اوّل پس از سوره «حمد»، «یک مرتبه» سوره «أَلَمْ نَشْرَحْ» و «سه بار» سوره «توحید» را بخواند و در رکعت دوّم سوره «حمد» و سوره‌های «اَلَم نَشرَح» و «توحید» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَ‌بِّ الْفَلَقِ» را هرکدام «یک بار» بخواند و هنگامی‌که سلام نماز را داد «سی مرتبه» بگوید: «لَاإِلهَ إِلّا اللّٰه» و «سی مرتبه» صلوات فرستد تا حق‌تعالی همانند روزی که از مادر متولّد شده، گناهان او را بیامرزد و پاکش نماید.

التماس دعا

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

ممنون میشم شماهم برای شفای مرضیه دعا کنید 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

امشب، شب اول #ماه_رجب است. دیشب در کلاس خدمت دوستان عرض شد. هم به جهت یادآوری و هم برای دوستانی که ت ...

الان عزیزم این نماز رو امشب بخونم یا فرداشب؟

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

پارسال چقدر شب لیله الرغائب دعا کردیم مادربزرگم خوب بشه اما فرداش فوت کرد اصلا یجور ناجور ریختم بهم ...

روحش شاد عزیزم براش قرآن بخون

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

التماس دعا برا امضا منم دعا کنید خیلی محتاجم الهی همتون حاجت روا بشید من ماه اخر بارداریمه میترسم نتونم روزه بگیرم و ضعف کنم ولی نمازشو سعی خودمو میکنم حتما بخونم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه