2777
2789
یاخداااااا😐😐🤣🤣🤣🤣وای آدم میترسهمن چیکار کنممممم الااان

یکم ازش دور شو من که پدرم دراومد از دوریش و به گ خوردن افتادم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
😂😔ن نمی گم ولی دارم دیوونه میشم حداقل یه نخ بدهههه ی نخ کوچولوووووووووو بخدا نمی گیرم ی گوشه ساکت ...

من سه سال رو یکی کراش بودم طرف امسال اومد درخواستم داد رد کردممممم . میسوزممما

میاد جلو خودش صب کن حالا😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سه سال رو یکی کراش بودم طرف امسال اومد درخواستم داد رد کردممممم . میسوزمممامیاد جلو خودش صب کن حا ...

واااای چرااااا رد کردییییی🤣🤣دیووووونه ها ما داریم اینجا زحمت میکشیمممممممم

واااای چرااااا رد کردییییی🤣🤣دیووووونه ها ما داریم اینجا زحمت میکشیمممممممم

نمیدونم 😂 البته کنکورم داشتم نمیخواستم مشغله ذهنی دیگه ای داشته باشم پسره خوب بودا پولدار تک فرزند ولی بازم برگردم ب اون روز ردش میکنم 😂 بابا مردا قبلن خیلی پیگیرتر بودن میدونی اه

نمیدونم 😂 البته کنکورم داشتم نمیخواستم مشغله ذهنی دیگه ای داشته باشم پسره خوب بودا پولدار تک فرزند ...

😭😂لعنتیییی حداقل میگفتی وایسا کنکورم تموم شه 

دیگه در ارتباط نیستین؟ من الان کنکور دارم دارم مث سگ میخونم برم باهاش تو ی دانشگاه انگیزه رو نگا😂

😂😂چقد شبیه اونبییییاونوقت اگه از کسی خوشت بیاد بازم هیچی نشون نمیدی؟بابا این آدم انقد رسمیه یوقتا ...

چه باحال

باهم صحبت میکنید🤌🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣