2777
2789

خارجیا میگن شب سال نو شرت قرمز بپوشی سال پرپولی خواهی داشت حیف یادم رفت دیشب بپوشم😂😂

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر که واسه سال نو میلادی تو این سایت تایپک زدن برا نوروز کسی ندیدم بزنه😶 برا شماهم مبارک

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

شما رو نمیدونم ما چون مسلمونیم عید سال قمری بهمون مربوط میشه

ما ایرانی هستیم قمری به ما ربطی ندارد یا مسلمانیم عید نوروز به ما ربطی نداره. ولی من این جوری نمیگم . من هم عید میلادی رو عید می‌دونم هم عید قربان و عید فطر هم می‌دونم هم عید نوروز رو . عید عیده شاد باشید

ما ایرانی هستیم قمری به ما ربطی ندارد یا مسلمانیم عید نوروز به ما ربطی نداره. ولی من این جوری نمیگم ...

شادی که خوبه شما هم مختارین عزیزم به کسی هم ربطی نداره. من عقیده خودمو گفتم من خودم به شخصه اینجوری فکر میکنم یه مناسبت باید یه ارتباطی بهم داشته باشه تا برام مهم باشه.  شما میتونین اینجوری فکر نکنین🌺