2777
2789

واقعا لجم می‌گیره. فکر کن چند خط نظر برای یه تاپیک می‌نویسم اونم با فکر و حوصله. تا میام بفرستمش پیام میاد تاپیک تعطیل شده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقااا

و اونایی ک قفل میکنن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

قفل کردن بدتره

و بدتر از اون وقتی نوتیف میاد واست که کامنتت ریپ خورده

ولی اون تاپیک ترکیده :) 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اخ اره من همین الان برااین کاربره ک بین دوتا خاستگار ازاده و مدافع حرم بود یه کلی تایپ کردم نشد بفرستم 😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خیلی حس بدیه

تازه چند روز قبل اومدم دیدم ۶۰ نفر منو لایک کردن رفتم دیدم تاپیکه تعطیل شده اصلا نمیدونستم برا چی انقد لایک خوردم بعد ۸ سال اولین بار بود انقد لایک میخوردم اونمواینطوری شد!شانسو ببین

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

قفل کردن بدتره 😂

توهین به شعور مخاطب وسط بحث

گزارش نزنن خب که بترکه 

بعدم مثل انسان و منطقی بحث کنن 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄🖤13 دی 98🖤 ژنرال 🖤سردار 🖤بی ادعا 🖤مرد میدان 🖤 رستگار شدم 🖤پیروز شدم من رسیدم🖤 من بردم 🖤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

منم متنفرم برای مخاطب ارزش قائل نیستن یا تاپیک جنجالی نزنین یا میزنین چرا قفل میکنید که چی بشه؟!

خیلی هاش را نی نی یار قفل میکنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....