2777
2789

همسرم حراست بیمارستان دیدم گوشیش زنگ خورد خانم فلانی خدمات باهاش صحبت کرد خانمه گفت بیمارستان نیستی می شیفتی همسرم گفت امشب منم یک دعوای کردم گفتم چه نیاز داره به تو زنگ بزنه اصلا به اون چه که توی شیفت هستی همسرم گفت مسدودش میکنم گفتم. این جواب من نشد

در حسرت مادر شدن .........

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا مملکت ک نیست ک شرکت کار میکنی یه دردسربیمارستان یه دردسربخدا ملت چرا رعایت نمیکنن بفهمن به کی ز ...

اصلا چه دلیلی داره زنگ بزنه که بگه فلانی کی شیفت هستی 

اصلا چه دلیلی داره زنگ بزنه که بگه فلانی کی شیفت هستی

برو بهش بگو واسه چی زنگ زدی اینو گفتی 

خجالتم نمیکشن تو این داستانا ندیدم آقا تماس بگیره همیشه خانوم بوده تماس گرفته یه شر راه انداخته

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

دلیلی نداره که این خانم بخواد. به تو زنگ بزنه

بدت نیادا اگر شوهرت بهش رو نداده بود زنگ نمیزد ادم از هرکی رو ببینه بگو بخند ببینه پی اونو میگیره دیگه. نکنه نشسته به تک تک کارکنای بیمارستان زنگ زده

زنگ میزدی میگفتی با همسر من کار داشتی زنگ زدی مردم چه بی در و پیکر شدن

کاش زده بودم حالا برنامه ریزی کردم یک روز که همسرم شیفت بود برم بیمارستان 

دقیقا خانم بود زنگ زد

میدونم من همیشه دیدم همکارای خانم زنگ میزنن شر به پا میکنن ندیدم تا حالا آقا تل بزنه اسم مردا بد در رفته حالا یه خانم جلسه ای میاد بهم میگه زن ستیزو میره😁

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید