2777
2789
عنوان

بیشترین رکورد ازدواج اطرافتون چندتا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 26 پست

خوبه که بنده خدا درگیر رل و پارتنر و دوست دختر و اینا که هزارتا اسم دیگه هم روش میزارن نبوده...همه چیزش شفاف بوده... 

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن صیغه ای زیاد داشتهاینا رسمی هاش بودن+سه بار شناسنامه ش رو عوض کرده

اونجاش که میگید ۳بار شناسنامشو عوض کرده خندم گرفت😂😂لابد دفعه ی چهارم ثبت احوال بهش دفتر ۴۰ برگ داده...😂

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

نخند برادر من سرت میاد

منظور بدی نداشتم...فقط از حرف شما خندم گرفت

اونجاش که میگید ۳بار شناسنامشو عوض کرده خندم گرفت😂😂لابد دفعه ی چهارم ثبت احوال بهش دفتر ۴۰ برگ داد ...

ظاهرا داییم آشنا داشته

شناسنامه المثنی که میگرفته؛اطلاعات همسر های قدیم رو وارد نمیکردن{سیستمی نبوده و کسی پیگیری نمیکرده نمیفهمیده}

در حدی که خیلی از زن دایی هام نمیدونستن شوهر دست چندم دارن بهشون میندازن  

ظاهرا داییم آشنا داشتهشناسنامه المثنی که میگرفته؛اطلاعات همسر های قدیم رو وارد نمیکردن{سیستمی نبوده ...

دلم براخودم میسوزه که چقدر تو زندگیم بچه مثبت بودم...آخرشم همیشه همه جا آش نخورده و دهن سوخته شدم 

از خنده تون حس بدی گرفتم:/

نه واقعا منظور بدی نداشتم..اگه حس بدگرفتیو شرمنده..فقط یاد یه استندآپ کمدی افتادم خندم گرفت

دلم براخودم میسوزه که چقدر تو زندگیم بچه مثبت بودم...آخرشم همیشه همه جا آش نخورده و دهن سوخته شدم

منم همیشه سر به زیر و مثبت بودم و بخاطر این ساده بودنم همیشه تا  دسته تو پاچم رفت

علی فریادی؟

آره دقیقا