2777
2789
عنوان

چی از اکستون مونده که نگه داشتید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره دیگه کم پیدا میشن اینجوری خرج کنن پسرای الان گرگن دم ب تله نمیدن

پس همسرم ندیدی در حد توان خودش برای خونه مامان بابام هم خرج میکنه 

کاش تو اینجا بودی 💔

تو هنوز هستی بابا این کاربر و نمی‌شناسین؟؟؟؟؟؟ همش درمورد خیانت و اکس و کراش و فلان حرف میزنه و متاهله 

پروفایلش عوض کرده این همه گزارش زدن برات موندم چرا تعلیق نمیشی

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
نمی‌دونم من بودم استفاده نمی‌کردم حس خوبی ندارم

ارتباطم باهاش خیلی کم شده در حد دیدنش از دور یا نگاه کردن پروفایلش اینا فقط برام مونده ازش 

کاش تو اینجا بودی 💔

پس همسرم ندیدی در حد توان خودش برای خونه مامان بابام هم خرج میکنه

ب جاش تو با دوس پسر سابق میری کافه مدام ب فکرشی ک براش تاپیک میزنی

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا