2777
2789
خونه بودین چیکار کردین یعنی بیرون نرفتیم باید دبی میدیدن برج ایفل چراغونی کرده بودن

عزیزم من تو امضام قید کنم کریسمس ۱۰ روز قبل از سال نوئه. دیشب کریسمس نبود

حداقل بدونید دارید چیکار می‌کنید🤣

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جوری میگین کریسمس که انگار مال ما ایرانی‌هاست خ‌انشالله بزارید این کریسمس واسه غربی ها بمونه ما ت ...

آخه واسه غربیام نیست ته تهش برای فلسطینه😂

ولی انقد که تو آمریکا خودشونو جر میدن، تو فلسطین نمیدن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

یه جوری میگین کریسمس که انگار مال ما ایرانی‌هاست خ‌انشالله بزارید این کریسمس واسه غربی ها بمونه ما ت ...

اوکیه ولی اگه کریسمس مال غربی هاست و به آیین ما ربطی نداره عید فطر و عید قدیر و... اینا هم بما ربطی نداره و جز آیین عرب هاست🫰

چشای منم میتونست سگ داشته باشه ولی متأسفانه رفت تو اخلاقم 

اوکیه ولی اگه کریسمس مال غربی هاست و به آیین ما ربطی نداره عید فطر و عید قدیر و... اینا هم بما ربطی ...

خوب جرا قشنگه که برای من خیلی هوش گذشت الانم دبی هستم

صبحش خرید شام اینا دیگه رفتیم دیدیم دارن برج چرآغ میبندن تزیین میکنن بابا نول هم اونده بود

برج ایفل مگه فرانسه نبود 🧐🧐🧐 یهو سر از دبی در اورد

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘