2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز اونجا به جای ممد دنبال الکس بودیم😂😂😂

بخدا همونا زناشونو بیشتر دوست دارن😂

حالا جدا از شوخی اگه خارج بودیم انقد فشار نیاز ... رومون نبود که بخوایم سریع ازدواج کنیم 

واسه همینه خارجی ها خوشبخت ترن چون بدون هیچ فشاری تو سن مناسب و با شخص درستش ازدواج میکنن

🤦🏻‍♀️😂والا الان خارج ازدواج همه دارن اونو

دیگه ازدواجه و تحکیم بنیان خانواده 😂✨

اوناییم که خارج از ازدواج دارن خو به خودشون آسیب می‌زنن

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

مینویسن ،از صبح نفسم بالا نمیاد اونقد گریه کردم ،میترسم دیکه خاستگار نیاد ،فلانی شوهر کرد من بغض کرد ...

انقدر تو گوشمون از بچگی خوندن یه هدف برامون ازش ساختن

یه رویا یه آرزو

نمیدونم چی بگم

نباید از دخترا ایراد گرفت باید از خانواده اشون ایراد گرفت

کاربری برای دونفره!
بخدا همونا زناشونو بیشتر دوست دارن😂حالا جدا از شوخی اگه خارج بودیم انقد فشار نیاز ... رومون نبود که ...

باز اونام مشکلات خودشون رو دارن قبل از ازدواج با پیتر ، جورج و... دوست بودن و هر کات کردنی یه زخم روی روان شون به جا گذاشته تا تهش با الکس ازدواج کردن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دیگه ازدواجه و تحکیم بنیان خانواده 😂✨اوناییم که خارج از ازدواج دارن خو به خودشون آسیب می‌زنن

ارع خب

اما از هر ده تا دختر نه تاش الان دارن و داشتن

بر همین پسرا دیگه سمت تعهد و ازدواج کمتر میرن و سن ازدواج بر پسرا رفته بالا

بخدا همونا زناشونو بیشتر دوست دارن😂حالا جدا از شوخی اگه خارج بودیم انقد فشار نیاز ... رومون نبود که ...

میدونی اینجا نفقه برای دخترا خیلی جذابه😂

خود من دوست دارم شاغل بشم و 

پول در بیارم و تحصیلات داشته باشم  الان که مجردم 

ولی شاید ازدواج که کردم دیگه کار نکنم چون ملکه ها کار نمیکنن😂😂

گفتم شاید _ دیگه بستگی داره 😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂