2777
2789
عنوان

حرم امام رضا عکس🥲❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 48 پست
دعاگوی همتون هستم ،الهی هرکی هرمشکلی داره به زودی حل بشه✨الهی خواسته هامون باصلاح خدایکی بشه وخنده ب ...

برای توراهیم دعاکن صحیح وسالم ب دنیا بیاد 

ب امام رضا بگو من جزشما کسیو ندارم نور چشمم قرارش بده بااومدنش  سربلندم کن

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@مبارز59‍ @دختر_ناراحت @دماوند1 @دل_غمگین @دعایشب

خیلی ممنون از محبتت....بیزحمت برای دوتاعزیزم دعاکن که تودرسشون خیلی موفق باشن آینده خیلی خوب و روشنی داشته باشن....عزیزم به سلامت بره وبیاد خونه 

ان شاءالله حاجت روا باشی 

زیارت قبول سلام منو برسون بگو آقاجان وقتشه ی نظری به زندگیم کنی خودت از سختی ها و حرفاییکه شنیدم آگاهی جواب همه شونو با حاجت رواییم بده 

واینکه پای چشم بچه م ضربه خورده ورم کرده دعا کن به خیر بگذره 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

@مبارز59‍ @دختر_ناراحت @دماوند1 @دل_غمگین @دعایشب

سلام عزیزم دوستم امروز میره برا جواب نمونه برداری سینه اش تو رو خدا اونجا از آقا بخواه جوابش خوب باشه🙏🙏 براش دعا کن😥

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین ممنون میشم😚

سلام عزیزم ممنون خدا خیرتون بده 

التماس دعای فرج🌸

اجرتون با خدا

اللهم عجل الولیک الفرج

اللهم اشف کل مریض

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

گلم اگه خواستی اسم بیاری نام کاربریم یادت باشه لطفا

یکی از آشناهامون بیمارن ۱۷ سالشونه لطفا دعا کنید

ان شاءالله خدا به حق آقا امام زمان (عج) به همه بیماران لباس عافیت تن کنه و روح همه اموات رو شاد کنه

الهی آمین🤍🌱

ممنون میشم برای شفای مرضیه دعا کنید  🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

@آرزوهام3 @negin240 @elsa77na @raha_goiandeh به یادتونم❤️

سلام زیارتت قبول عزیزم فدات شم❤️

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

دعاگوی همتون هستم ،الهی هرکی هرمشکلی داره به زودی حل بشه✨الهی خواسته هامون باصلاح خدایکی بشه وخنده ب ...

آمین 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️