2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عفونت معده و روده‌است منم همینطوری بودم.

فمی لاکت و هیوسین و دمیترون و فلوکساسین ۵۰۰ دکتر بهم داد.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
عفونت معده و روده‌است منم همینطوری بودم.فمی لاکت و هیوسین و دمیترون و فلوکساسین ۵۰۰ دکتر بهم داد.

جالبه مامانم آمپول دمیترون زده بود دوباره قرص هم خورده بود چون مامانمم مثل من از استفراغ بدش میاد زد تا جلو گیری بشه ولی عجیبه الان بالا اورد

جالبه مامانم آمپول دمیترون زده بود دوباره قرص هم خورده بود چون مامانمم مثل من از استفراغ بدش میاد زد ...

بالا میاره چون عفونت داره،‌منتهی حواستون باشه سرخود تستفاده‌نکیند من دکتر بهم دادن ب هیوسین واکنش نشون دادم و حساسیت داشتم فکر‌کنم. علائمشم تاری دید و بی‌خوابی و بی‌قرای‌و تپش‌شدید قلب بود.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بالا میاره چون عفونت داره،‌منتهی حواستون باشه سرخود تستفاده‌نکیند من دکتر بهم دادن ب هیوسین واکنش نش ...

ینی ویروس نیست ؟ 

وای به من سرایت نکنه که دیکه فشار امتحانات رومه دیگه اینو نمیتونم تحمل کنم

ینی ویروس نیست ؟ وای به من سرایت نکنه که دیکه فشار امتحانات رومه دیگه اینو نمیتونم تحمل کنم

نمیدونم ببرید دکتر، از من ک کسی هنوز نگرفته من ماسک میزنم