2777
2789
عنوان

دعا کنید حامله نباش وگرنه مجبورم سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست
دنیای عجیبیه.....من تو مسیر دکتر هستم که خدا یه بچه بهم بده...شما میگی میخوای سقط کنی☹️☹️

انشاللع مادر بشی و یه نی نی سالم رو بغل کنی..

من اصلا نمیتونم کسی نمیتونی شخص دیگه ای رو درک کنه مگه اینکه تو جایگاهش باشه.. منم اوایل بچه میخواستم و خداروشکر خدا بهم یه دختر خوشگل و سالم بهم داد اما متاسفانه دچار مشکلات اعصاب و روان و روحی شدم بخاطر این مشکلم نمیتونم  چون هم در حق بچه ظلم میشه ک مادرش  بهش مادری نمیکنه و هم در حق خودم ک میدونم وضعم بدتر میشه..

الان تمام انرژیمو فقط دارم برای دخترم استفاده میکنم توانایی از این بیشترو ندارم

❤️کاربری دست دو نفره❤️
انشاللع مادر بشی و یه نی نی سالم رو بغل کنی..من اصلا نمیتونم کسی نمیتونی شخص دیگه ای رو درک کنه مگه ...

من حق میدم بهت اما سقدش نکن گناه داره من حسرت بچه دارم میکشم زن حامله بییینم یا بچه بببینم چشام پرو اشک میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ حامله نیستی جتما ای یودی بزار

خیلی دوس دارم اما متاسفانه همسرم نمیزاره.. همسرم بچه میخواد. 

اما اصلا همسرم درک نمیکنه ک من نمیتونم برای بچه دوم مادری کنم و اوضاع اعصابم و روانم  بدتر میشه.

❤️کاربری دست دو نفره❤️
من حق میدم بهت اما سقدش نکن گناه داره من حسرت بچه دارم میکشم زن حامله بییینم یا بچه بببینم چشام پرو ...

انشالله ک نباشم و دست به این گناهم نزنم

❤️کاربری دست دو نفره❤️
انشاللع مادر بشی و یه نی نی سالم رو بغل کنی..من اصلا نمیتونم کسی نمیتونی شخص دیگه ای رو درک کنه مگه ...

عزیزم بله حق با شماست .کسی نمیتونه کسی رو قضاوت کنه.منم از خدا میخام که شما مشکلتون رفع بشه و با حال جسمی و روحی عالی یه بار دیگه مادر شدن رو تحربه کنید❤️🌹

منم ٢٨ روزه كه عقب افتاده پريودم تو اين يه ماه گذشته خيليارو ديدم عقب انداختن من چهارتا بي بي چك و آ ...

پریود شدی؟ یا اینکه حامله ای؟

من دیروز و پریروز بی بی چک زدم منفی بود

❤️کاربری دست دو نفره❤️
دنیای عجیبیه.....من تو مسیر دکتر هستم که خدا یه بچه بهم بده...شما میگی میخوای سقط کنی☹️☹️

سلام عزیزم 

برات دعا میکنم به زودی زود مامان بشی 

برای چن نفر دعا کردم خدا قبول کرده 

به دلم اومد که شماهم به زودی نتیجه میبینی در کمتر از یه سال

فقط طبق حرف دکتر عمل کن

♡
سلام عزیزم برات دعا میکنم به زودی زود مامان بشی برای چن نفر دعا کردم خدا قبول کرده به دلم اومد که شم ...

سلام عزیزدلم...ممنونم ازت .انشالله خدا بهترین هارو قسمت خودت بکنه❤️🌹❤️