2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 302 پست
سردرد واسه چی پاشو یه نسکافه یا قهوه درست کن این آدما خیلی فان و باحالن . چون عرضه ی هیچی ندارن و تو ...

اخه نشد میدونی اولش بحث اصن سره این بود که میگف سگا و حیوونا بمیرن بهتره بعدش کلا بحثو برد یه جا دیگه میگف من خارجمو شماها رنگ خارو نمیبینین و اصن اشتباه کردم حتی اهمیت دادم بهش ولی خب حدقل یه توییت و داستان خوب گیرم اومد هرجور شده وایرالش میکنم بشناسن همه این کثافتارو هرچند شناختن
بیشتر بشناسن

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

اخه نشد میدونی اولش بحث اصن سره این بود که میگف سگا و حیوونا بمیرن بهتره بعدش کلا بحثو برد یه جا دیگ ...

آی پیش واسه ایرانه 😅😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نگفتم. اگه برید پیام ها رو بخونید ایشون گفت 😊

دروغگو فراموش کارم هس
مرز دروغگوییو جابه جا کردی تو
اول تو گفتی منم گفتم بگو صورتیش کنن
ما توکار گونی بافی نیستیم
گفتم که
کار اجداده توعه 

عزیزم این گربه رو دائم میبینی یا اتفاقی دیدی؟

من انتی بیوتیک یادم نیست دکتر چی داد ولی برای چشم سیپلکس یادمه استفاده کردم برای یه گربه ای

البته من اوردمش تو پارکینگ خونه که بهش رسیدگی کنم 

تو‌ هم عزیزم میدونم شرایطت سخته ولی بنظرم کمکش کن 

واییی اینو ندیدم داشتم از دستش میدادم🤣🤣 ای ننه ببین جدی میپرسم اینارو میبرنتون جایی بهتون اموزش می ...

از همون حرف میشه همچیو فهمید ولش کن چرا بحث می کنی باهاش ارزش داره هیچ ؟؟؟

از همون حرف میشه همچیو فهمید ولش کن چرا بحث می کنی باهاش ارزش داره هیچ ؟؟؟

نه میدونی اخه جلوتر بری میبینی واقعا با هرپیامش تعفنو میشد حس کرد خیلی وقیح بود واقعا نمیدونم تحمل نمیتونم بکنم همچین ادماییو که حتی افتخارم میکنن به وقاحتشون
خودمم پشیمونم برا این روانی سردرد گرفتم دیشب
رسما روانی بود:/

نه میدونی اخه جلوتر بری میبینی واقعا با هرپیامش تعفنو میشد حس کرد خیلی وقیح بود واقعا نمیدونم تحمل ن ...

می دونم کاملا حق داری اینجور ادما خیلی رو مخن ماهم تو فامیلامون داریم و هر کاریم کنیم درست نمی شن چون ذاتشون اینه حالا هی اثبات کنیم که نه ببین این اینجوری نیست اینجوریه ....

باید توحال خودشون ولشون کنی و یروز کارمای کارهاشونو میبیننو از دست ماعم کاری بر نمیاد

می دونم کاملا حق داری اینجور ادما خیلی رو مخن ماهم تو فامیلامون داریم و هر کاریم کنیم درست نمی شن چو ...

اره اتفاقا هی میگفتم اینجا مثالشو
انگار که داری یه روانیو قانع میکنی روانیه:/
یا اسیری که زنجیراشو میپرسته...

می ترسم ریپلایش کنم جواب بدم با منم بیاد دعوا 😀😂🤣

نه نمیاد من کلی حرف زده بودم دیگه جرعت نکرد ریپلای کنه ماله بعده منو ریپلای کرد راجب من گفت منم جوابشو دادم
بی شرفه عقده ای برا من گونی گونی میکنه میگه حاج اقا ریزه اطلاعاتتو درمیاره پنجا نفرو میخره میفروشه:/ پزه خارجی که راش نمیدنو به من میده تو خیالاتش:/ هتل پنج ستارم ایران نیستم:/ اخه ی چیزی بگو به گروه خونیت بخوره آدم نما:/

نه نمیاد من کلی حرف زده بودم دیگه جرعت نکرد ریپلای کنه ماله بعده منو ریپلای کرد راجب من گفت منم جواب ...

تا گفتم وایرال میشیو توییت خواستیم بکنمیش گونیاش یهو جم شدن رفتن حاجیم از اطلاعات دراوردن منصرف شد:/

الانم تو کاربریش داره سعی میکنه کاربریش بترکه دقیقا بعد از اینکه از اینجا رفت از ترس  سه تا پشت هم تاپیک زده که چیکار کنم بترکه کاربریم🤣🤣
چقد پست اخه😂