یکی از چشاش عفونت داشت خیلی هم کوچولو بود مثه اینکه مادر نداشت داشت از تو سطل اشغالی غذا میخورد استخواناشم یکم زده بود بیرون مادرم اجازه نمیده بیارمش خونه دلم خیلی براش سوخت قلبم آتیش گرفت که نمی تونم بیارمش خونه اگه ببرمش مامانم کلی غر میزنه بعد میندازتش بیرون میگه ببر سرجاش بزار من الان چیکار کنم الان خیلی دلم واسش میسوزه بعد همش میومیو میکرد با آهو ناله اینجاهم شهرستانه تهرانه همه پوزیی هستن کسی هم کمکش نمی کنه 😑😭گلبم شکستهههه
سردرد واسه چی پاشو یه نسکافه یا قهوه درست کن این آدما خیلی فان و باحالن . چون عرضه ی هیچی ندارن و تو ...
اخه نشد میدونی اولش بحث اصن سره این بود که میگف سگا و حیوونا بمیرن بهتره بعدش کلا بحثو برد یه جا دیگه میگف من خارجمو شماها رنگ خارو نمیبینین و اصن اشتباه کردم حتی اهمیت دادم بهش ولی خب حدقل یه توییت و داستان خوب گیرم اومد هرجور شده وایرالش میکنم بشناسن همه این کثافتارو هرچند شناختن بیشتر بشناسن
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از همون حرف میشه همچیو فهمید ولش کن چرا بحث می کنی باهاش ارزش داره هیچ ؟؟؟
نه میدونی اخه جلوتر بری میبینی واقعا با هرپیامش تعفنو میشد حس کرد خیلی وقیح بود واقعا نمیدونم تحمل نمیتونم بکنم همچین ادماییو که حتی افتخارم میکنن به وقاحتشون خودمم پشیمونم برا این روانی سردرد گرفتم دیشب رسما روانی بود:/
نه میدونی اخه جلوتر بری میبینی واقعا با هرپیامش تعفنو میشد حس کرد خیلی وقیح بود واقعا نمیدونم تحمل ن ...
می دونم کاملا حق داری اینجور ادما خیلی رو مخن ماهم تو فامیلامون داریم و هر کاریم کنیم درست نمی شن چون ذاتشون اینه حالا هی اثبات کنیم که نه ببین این اینجوری نیست اینجوریه ....
باید توحال خودشون ولشون کنی و یروز کارمای کارهاشونو میبیننو از دست ماعم کاری بر نمیاد
نه نمیاد من کلی حرف زده بودم دیگه جرعت نکرد ریپلای کنه ماله بعده منو ریپلای کرد راجب من گفت منم جوابشو دادم بی شرفه عقده ای برا من گونی گونی میکنه میگه حاج اقا ریزه اطلاعاتتو درمیاره پنجا نفرو میخره میفروشه:/ پزه خارجی که راش نمیدنو به من میده تو خیالاتش:/ هتل پنج ستارم ایران نیستم:/ اخه ی چیزی بگو به گروه خونیت بخوره آدم نما:/