یکی از چشاش عفونت داشت خیلی هم کوچولو بود مثه اینکه مادر نداشت داشت از تو سطل اشغالی غذا میخورد استخواناشم یکم زده بود بیرون مادرم اجازه نمیده بیارمش خونه دلم خیلی براش سوخت قلبم آتیش گرفت که نمی تونم بیارمش خونه اگه ببرمش مامانم کلی غر میزنه بعد میندازتش بیرون میگه ببر سرجاش بزار من الان چیکار کنم الان خیلی دلم واسش میسوزه بعد همش میومیو میکرد با آهو ناله اینجاهم شهرستانه تهرانه همه پوزیی هستن کسی هم کمکش نمی کنه 😑😭گلبم شکستهههه
اسی جونم اونو ول کن قبلنم گفتم داریم به یه مشت روانی ثابت میکنیم روانی ان نمیشه خب اگه میشد اینهمه س ...
اره گلم با پدرم میام میبرمش دام پزشکی البته اگر قبول کنه که میکنه یا به پدرم میدم که بره خونه مادر بزرگه پدریم چون پدرم کارش سنگینه شبا خونه مادر بزرگم میخوا میگم که هروز قطره چشه بچه گربه ننه رو بزنه حیونیییی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
خیلیا خودشونو میندازن تو چاه توهم میخوای اینکارو کنی ؟طرز فکرت اشتباهه افکارت دقیقا حیوان آزاریه همونطور که رو بچه ها حساسی باید با حیوونم همینشکلی رفتار کنی هردو موجود زنده ان به قول خودت که هی خدا خدا میکنی آفریده خدان وقتی تو مسیرت میبینی میتونی به یکیشون کمک کنی حالا انسان حیوان گیاه یا هرچی خب چرا دریغ کنی؟مطمئن باش صد برابر انرژی مثبتش تو زندگی خودت برمیگرده و همون خدایی که ازش دم میزنی رو هم خوشنود میکنی
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰