2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 302 پست
اسی جونم اونو ول کن قبلنم گفتم داریم به یه مشت روانی ثابت میکنیم روانی ان نمیشه خب اگه میشد اینهمه س ...

اره گلم با پدرم میام میبرمش دام پزشکی البته اگر قبول کنه که میکنه یا به پدرم میدم که بره خونه مادر بزرگه پدریم چون پدرم کارش سنگینه شبا خونه مادر بزرگم میخوا میگم که هروز قطره چشه بچه گربه ننه رو بزنه حیونیییی

ولی کاش این اسکرینایی که از حرفات گرفتم وایرال بشه تو اینیستا که احتمالا قراره بشه ولی خب بازم کمه م ...

عه؟ برام آیدیتو بفرست منم ببینم اسکرین شات پیاما رو. خیلی ها مثل من فکر میکنن. فکر میکنی چرا شهرداری سگ ها رو منهدم میکنه عزیزم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مگه حرف خاصی زدم؟ خیلیا شبیه من فکر میکنن

آره بابا تعداتون ماشالا زیاده
ولی نه اونقدا که فکر میکنین!
تنها اتفاقی که افتاده اینه که انگل تون به برگا نفوذ کرده
ریشه هنوز سالمه:)

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

عه؟ برام آیدیتو بفرست منم ببینم اسکرین شات پیاما رو. خیلی ها مثل من فکر میکنن. فکر میکنی چرا شهرداری ...

چون متاسفانه فعلا کسایی که دارن حکومت میکنن از دارو دسته شماهان
منم خیلی دلم میگیره وقتی بهش فکر میکنم
دردمونم دقیقا همینه 

چقدر بحث.......

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
عه؟ برام آیدیتو بفرست منم ببینم اسکرین شات پیاما رو. خیلی ها مثل من فکر میکنن. فکر میکنی چرا شهرداری ...

اونام مثل تو ذاتا جانی هستن 

جای اینکه عقیم سازی کنن که جمعیت کنترل شه موجود زنده رو میکشن و کارماشو یه ملت پس میده 

ملتی که به حیووناش رحم نکنه خدا و طبیعت هم به اون ملت رحم نمیکنه

چرا ایدیمو بفرستم؟ همینجا اسکرینارو میفرستم دیگه نکنه پسری حاج اقا؟ دنبال زید میگردی؟ راستشو بگو شیطون🤣

من مگه حرف خاصی زدم؟ خیلیا شبیه من فکر میکنن

خیلیا خودشونو میندازن تو چاه توهم میخوای اینکارو کنی ؟طرز فکرت اشتباهه افکارت دقیقا حیوان آزاریه همونطور که رو بچه ها حساسی باید با حیوونم همینشکلی رفتار کنی هردو موجود زنده ان به قول خودت که هی خدا خدا میکنی آفریده خدان وقتی تو مسیرت میبینی میتونی به یکیشون کمک کنی حالا انسان حیوان گیاه یا هرچی خب چرا دریغ کنی؟مطمئن باش صد برابر انرژی مثبتش تو زندگی خودت برمی‌گرده و همون خدایی که ازش دم میزنی رو هم خوشنود میکنی 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

جالبه که شما یک مادر هستی و انقد بد صحبت می‌کنی 🙂

چون عصبانیمون کردی 😑لطفا دیگه کامنت نزار 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
چقدر بحث.......

بیخود میبینی؟ بیخود
هی میگم داریم به یه روانی میگیم بابا تو روانی ای
باز ادامه پیدا میکنه
واقعا بی فایده اس

اره گلم با پدرم میام میبرمش دام پزشکی البته اگر قبول کنه که میکنه یا به پدرم میدم که بره خونه مادر ب ...

الهی خدا صدبرابرشو بت برگردونه هرچند به گفتن نیازی نیس برمیگردونه ذاتا هیشکی قده من از این مطمعن نیس
مرسی واقعا مرسی