2777
2789
عنوان

پشیمونی در عقد 🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 23 پست
مثلا اگه هی اصرار کرد و خواهش کرد چی ؟؟؟ چطوری بگم نهالان نمیخام ؟رابطه تو عقد در چه حد باشه ؟

اصرار بکنه .؟؟تو هم بگو حالا که عجله داری مقدمات عروسی رو راه بنداز بریم سر خونه زندگی خودمون باور کن به نفع خودته در اینده میفهمی چی میگم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا اگه هی اصرار کرد و خواهش کرد چی ؟؟؟ چطوری بگم نهالان نمیخام ؟رابطه تو عقد در چه حد باشه ؟

همون اول، قبل از ازدواج بهش بگو ما رسم نداریم. من دلم میخواد تا شب عروسی صبر کنم. خانوادم بفهمن شاکی میشن. دوست دارم بار اولمون همه چی عالی و رویایی باشه نه یواشکی تو خونه بقیه. هزار تا حرف میشه زد. حدش بستگی به شرایط خودتون داره ولی به نظر من کلا اشتباهه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اصرار بکنه .؟؟تو هم بگو حالا که عجله داری مقدمات عروسی رو راه بنداز بریم سر خونه زندگی خودمون باور ک ...

میدونم حق با توعه ‌. 

تو عقد اصلا خوب نیست ... 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
همون اول، قبل از ازدواج بهش بگو ما رسم نداریم. من دلم میخواد تا شب عروسی صبر کنم. خانوادم بفهمن شاکی ...

مرسی گلم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
نه خواهر دیگه !ماها روشن فکر نیستیم 😅وا شوهر شه ها😁از قبیل حرفا😒

عزیزم من تاریک فکر نیستم مجردی تنهایی کلی سفر رفتم. هفت سال با همسرم دوست بودم. خانواده بسته‌ و سنتی ندارم ولی تو عقد رابطه نداشتم.

اصلا بحثم این نیست رابطه جنسی بده یا کسی رو قضاوت کنم فقط میگم به طور خاص توی سبک ازدواج ایرانی، این کار اشتباهه. شان زن پایین میاد و مرد رو از غیرت و عرضه میندازه‌.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم من تاریک فکر نیستم مجردی تنهایی کلی سفر رفتم. هفت سال با همسرم دوست بودم. خانواده بسته‌ و سنتی ...

انگار متوجه نشدی طعنه زدم به بقیه!من نمیگم تاریک فکر هستی!منم مثل تو با رابطه نداشتن در عقد موافقم 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
انگار متوجه نشدی طعنه زدم به بقیه!من نمیگم تاریک فکر هستی!منم مثل تو با رابطه نداشتن در عقد موافقم

میدونم قربونت. توضیحات تکمیلی بود😁