2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه بری نانوایی یه کادوی خیلی خوبی بهت میدم😆🤭🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 168 پست
واقعا عجیبه برام.نونوایی هم مثل فروشگاهه دیگه.چه ایرادی داره.منظورم با استارتر نیست. چون مشکلش این ب ...

نه نونوایی رفتن مشکلی نداره ماجایی که شوهرم میخره خلوت بری اماده اس 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه شوهرمن تره بار که اصلانمیزاره میگه فقط نونوایی چون ازبازاراصلی میخره خودش بایدبره راهش دوره

منم کل خرید با شوهرم

اما ناراحت نشی 

لوس هم نیستم عصر نون لازم باشه نخرم

یا مثلا پیازی شیر تموم شده باشه نخرم

زن ها نه تنها الان کار بیرون میکنن بلکه خونه ماشین میخرن

دیگه یک نون یا ماست چیه آدم نخره

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
واقعا عجیبه برام.نونوایی هم مثل فروشگاهه دیگه.چه ایرادی داره.منظورم با استارتر نیست. چون مشکلش این ب ...

بابا منم میرم

هر زنی هم اطراف خودم دیدم خریده

یا پیاز خریده سبزی بوده خریده

حالا خرید کلی خونه رو آدم با همسر انجام میده ولی چیزهای عادی و کوچک مگه چیه 

منم کل خرید با شوهرماما ناراحت نشی لوس هم نیستم عصر نون لازم باشه نخرمیا مثلا پیازی شیر تموم شده باش ...

ببین اگه بگه مثلاساعت ۱۱مشکلی ندارم عصراینا ولی این پیله کرده۸صبح اوج خواب من😑

اره عزیزم جمعه میره برای دو هفته میخره با مایکرویو داغ میکنیم

نون مونده متنفرم

مگه چقدر کار دار یک‌ بربری یا چند تا تافتون بخری

آخر تایم کارشون بری پنج دقیقه هم طول نمی‌کشه

جای داغ کردن با اشعه و.... ترجیح من نون تازه هست

بابا منم میرمهر زنی هم اطراف خودم دیدم خریدهیا پیاز خریده سبزی بوده خریدهحالا خرید کلی خونه رو آدم ب ...

باورت میشه من تواین ده سال نخریدم همه باشوهرم چون سالی دوسه بارصبحادرمیام فقط عصرمیزنم بیرون زمستوناهم ماهی یه باردرمیام 

ببین اگه بگه مثلاساعت ۱۱مشکلی ندارم عصراینا ولی این پیله کرده۸صبح اوج خواب من😑

خوب اون برای شوخی میگه

همسرم میگه تو برای من صبحونه درست کنی خونه برات میخرم

چون زود می‌ره من خوابم

اما دیگه بخدا نون بری یازده و نیم بخری کسی نمیگه بهت بی کلاس

مگه پولدار باشی کلفت خونه بخر

نون مونده متنفرممگه چقدر کار دار یک‌ بربری یا چند تا تافتون بخریآخر تایم کارشون بری پنج دقیقه هم طول ...

مانون ماشینی میخریم میزاری هم روبخاری یاسولار دوسوته بازمیشه تافتون وبربری که فریز کنی بدمیشه

باورت میشه من تواین ده سال نخریدم همه باشوهرم چون سالی دوسه بارصبحادرمیام فقط عصرمیزنم بیرون زمستونا ...

خسته نمیشی همش خونه ای

غروب من دست پسرم میگیرم یک دور میزنم 

بربری یا تافتون میخرم میرم براش خوراکی میخرم میام عصرونه میخوریم بقیه هم برای صبحونه فردا

چیه همش خونه 

خوب اون برای شوخی میگههمسرم میگه تو برای من صبحونه درست کنی خونه برات میخرمچون زود می‌ره من خوابماما ...

شوخی نه بابا جدی میگه من براکلاسش نیس اصلا صف نونوایی عصربوده خونه بابام سرراه خریدم من کلا مشکلم باخواب صبح نمتونم 🥴

مانون ماشینی میخریم میزاری هم روبخاری یاسولار دوسوته بازمیشه تافتون وبربری که فریز کنی بدمیشه

خوب بربری بخر سنگک بخر تافتون

چیه بابا نون مونده

من اصلا مرد پررو نمیکنم اما نون مونده چیه بابا 

خسته نمیشی همش خونه ایغروب من دست پسرم میگیرم یک دور میزنم بربری یا تافتون میخرم میرم براش خوراکی می ...

من وقت کم میارم وقتی تا ده خوابم پامیشم سریع صبحانه بچمومیدم دومی رو ناهاردرست میکنم دخترم ازمدرسه میادتاتکالیفشومینویسه میخوابن عصرمیشه تایم ازادندارم