2777
2789
عنوان

چند وقت تو اقدام بودین تا حامله شدن برای بچه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 37 پست
جدا؟ چقدر زیادمن شنیدم میگن بچه اول خیلی زود میگیره چند ماه حداکثر

بنظر خودم اصلن زیاد نبود

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره 🤣🤣

مامانمم با پیشگیری باردار شد خواهرمو 

فقط اون نگه داشت ، من نه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسالبدون مشکل هم بودیم

پریودتون منظم بود؟ قلیون نمیکشیدید ؟

من قلیون میکشم ولی پریودم منظمه میخوام ببینم چقدر طول. میکشه 

این ماه اولین اقدامم بود ک فک کنم نگرفته باشه 

شما مشکلی داشتی عزیزم؟آی یو آی چطوریه؟هزینه‌ش چقد شد؟

پلی کیستیک بودم

دکتر اسپرم همسرمو داخل رحم تزریق کرد

8 سال پیش 300 شد

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

اول اینکه قبل از اینکه رابطه شروع کنید همسرتون یک بار باید ارضا بشه  تا اسپرم مرده یا ضعیف خارج بشه 

بار دوم برای ارضا شدن اسپرم قویتر هست و احتمال بارداری بیشتر میکنه چون اسپرم جدید تولید میکنه و خیلی قوی هستن

پریودتون منظم بود؟ قلیون نمیکشیدید ؟من قلیون میکشم ولی پریودم منظمه میخوام ببینم چقدر طول. میکشه این ...

بله پریودم منظم بود هیچکدوم اهل دودو دم نبودیم

تمام ازمایشات و سونوی هردومون سالمه سالم بود

ولی نمیشد 

شایدهم استرس مانع میشد

بهتره الان که قصدمادرشدن داری قلبون رو کنار بزاری بلخره باردار بشی نمیتونی که بکشی

تازمانی که بدنشی نمیفهمن که چقدخوب بودی!!!