2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی تو خودت چند روز دیگه ولنتاین رو تبریک نمیگی 

چه ربطی داره بهم 

بیکاریا

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ربط نداره؟ 😂کریسمس عید مسیحی هاست . محرم ماه مسلموناس

کریسمس یعنی شروع سال میلادی جدید چرا همه چیو از زاویه دین و مذهب نگاه میکنین😐😶😐

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

پس این وسط نوروز چیه دقیقا؟

احتمالا اونم برای ایرانیان باستانه که شامل ما نمیشه🙄😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

قیمه بود قیمههههه😅😁

جاااااااااان ولی کار ندارم.دنبال شادیای هرچند کوچیک باشید 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یعنی تو خودت چند روز دیگه ولنتاین رو تبریک نمیگی چه ربطی داره بهم بیکاریا

بخدا که من ولنتاین رو تبریک نمیگم.ما توی تاریخ خودمون روز عشق ایرانی داریم

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

خب به تبریک بقیه هم کار نداشته باش عشقم 

همه چیز هم به هم ربط نده 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ربط نداره؟ 😂کریسمس عید مسیحی هاست . محرم ماه مسلموناس

چ ربطی داره واقعا؟

چرا برا خوشی و خنده مقاومت کنیم؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من تو جفت تاریخا کادو میگیرم برا عشقم

سعی کن برا شادی دنبال بهونه باشی