2777
2789
آخی نازی مامان آینده جون. من خودم از بچه دار شدن میترسم چون همش ناراحت آینده اش هستم و دقیقا حرفی که شوهرت میزنه رو من به شوهرم میزنم. و اونم مثل تو همش میگه که روزی رو خدا میرسونه!! ولی دیگه حریفش نمیشم. داریم اقدام میکنیم ولی ته دلم هنوز شک دارم. در ضمن شوهرم هم شدیدا مشکل داره وتنها راهمون آی وی اف هست. فکر میکنم بچه وسیله ای هست برا اثبات مردانگیش. به خاطر همین بیشتر میترسم.
آخه درسا جون بچه که نمیشه از چشم باباش بیفته. هر چه بیشتر از بچه تو بد بگن شوهرت هم بیشتر از مامان و خواهرش متنفر میشه. پس ولشون کن بذار هر چی میخوان بگن. یکم هم با شوهرت ملایم تر باش تا بیشتر به تو حق بده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله خدا کمکت می کنه
مردا همشون دنبال اثبات مردانگیشونن
به هر صورتی که باشن
کاریشم نمی شه کرد
بالاخره که باید یه روزی مامان بشی
بزار شوهرت هم خوشحال بشه
اگه وقتش بگذره و تو به هوس بیفتی اونوقت ممکنه که حرفای تورو به خودت برگردونه ها
درسا جون سلام منم مشگل تورو دارم شوهرم عاشق خانواده اش است البته بعد از ازدواج مااینطوری شده قبلا معمولی تر بود ماباید تو تمام مسافرت هامون هر جفتشون و مخصوصا مامانش رو ببریم و اگر خدای نکرده تنها بریم انقدر غر میزنه که پشیمونم میکنه میگه اگه زن نگرفته بودم الان مامان و بابامو می اوردم مسافرت . و در کل زندگی ما تحت تاثیر اوناست اگر تو خانواده اش مشکلی باشه من و بچه ام بیچاره میشیم انقدر غصه شون رو میخوره و اعصابش خورده که یا بچه رو میزنه یا داد میکشه ا