2777
2789
من دارم تو حسرت یه بچه دق می کنم
چرا؟؟؟
چون مادرشوهرم فکر میکنه اگه ما بچه داربشیم یه نون خور بهشون اضافه میشه چون دست شوهرم به ناچار تو جیب باباشه
همش آرزوی بچه دار شدن دختر هاشو بلند بلند میگه و قربون صدقشون میره ولی به ما که می رسه میگه الان زوده(تازه 5 سال و نیم از ازدواجمون می گذره)

از این دخالت بدتر وجود داره ؟؟؟؟؟//

من واگذارشون کردم به خدا
انقدر الان آرامش دارم که نگو

به قول مامان قزی : ریلکس ریلکس ریلکس تر

به جای اینکه حرص بخوری حواله بده به خدا
برای رضایت خدا هرکاری شوهرت میگه بکن

خدا خودش کمکت می کنه
از یه جایی کمک میکنه که خودتم شاخ در میاری
بنظر من زندگی مشترک یه حرمتی داره یه حریمی داره که نباید از بین بره باید هر دو طرف حتما" حفظش کنن!!!!!!!! اخه مگه اونا میان به من از زندگیشون بگن؟؟!! تازه جدیدا" یاد گرفتن هرچی شوشو براشون میگه رو بهم نمیگن مگه اینکه یه دفعه خود شوشو یا اونا حواسشون نباشه و تعریف کنن و لو بدهن یا مثلا" از زبون فامیلشون میشنوم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوایل شوشو جلوی خودم براشون میخرید یا پول میداد از وقتی که باهاش دعوا کردم دیگه پنهونی بهشون کمک میکنه از خرج دانشگاه گرفته تا مسافرت و خریددددددددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه اتفاقا" به لج من با شوشو گرم میگیرن و جلوی اون منو خراب میکنن و توی گوشش میخونن که زنت میخاد ابروتو جلوی دومادامون ببره و خلاصه بلایی به سرم میارن که نگو!!!!!!!!!!!!!
آره خیلی سخته آدم ببینه شوهرش هرچی پول در درمیاره بده به مامانش اینا
اونوقت خودش مجبور باشه صرفه جویی کنه
ولی اونا بریز بپاش کنن
من درکت می کنم

ولی خداروشکر کن که کار خیر انجام میده و پدر مادرش کمک می کنه
اگه عیاش و قمارباز بود خوب بود؟؟/
اگه همه ی پولاشو برا زنای دیگه خرج می کرد خوب بود؟؟؟
همش اجر داره
فقط صبر کن و ناشکری نکن
اگه آدم خوب باشه و به همه خوبی کنه هزارتا حرف ناجورم فامیلاشون بشنون پیش خودشون می گن این دختره که خیلی خوبه
حتماً اونا دروغ می گن
خودبه خود اونا خودشون رو خراب می کنن و تو بالا می ری

ولی راست می گی خیلی سخته تحمل این کارا

ولی تو مثل یه زین فهمیده عمل کن
وای مامان اینده جون پس زندگی من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا بقیه داداشاش اینکارو نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه من خودم حسرت یه مسافرت به دلمه ولی خاهر و براداش همش مسافرتن و خوشگذرونی اونوقت من مجبور به صرفه جویی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس اینجوری که معلومه با یک خونواده با شعوری وصلت نکردی. من چیزی به ذهنم نمیرسه. آخه با یه بچه چکار میتونی بکنی جز بیخیال شدن و تحمل کردن. فقط اگه چیزی تو زندگی تو کم گذاشت ولی برا خونوادش هزینه کرد بهش بگو من اصلا راضی نیستم که از سهم من بزنی و برا اونا خرج کنی و مطمین باش چون من ناراضیم این پوله تو زندگی اونا برکت نمی کنه.
اخه عزیزم اینا خیلی خوب بلدن مظلوم نمایی کنن اگه خودم توی زندگیشون نبودم و از بیرون میدیدمشون فکر میکردم خوش بحال عرووسش که اینهمه مادرشوهرش مظلومه!!!!!!!!!!!!! ولی بقول معروف میگه توش خودمونو کشتهخ بیرونش مردمو!!!!!!!!!!!!!
قصه نخور
منم حسرت یه مشهد رفتن مونده تو دلم
تازه اونا همش مسافرتهای خارجی می رن مشهد که سالی سه چهار بار کیش هم سالی یه بار
ولی من چون دست شوهرم تو جیب باباشه سعی می کنم خیلی بهشون فشار نیارم

حتی با ماشین هم نمی ذارن بریم آپارتمان مشهد بابام اینا
خرجی براشون نداره ها ولی میگن دلمون براتون شور می زنه!!!!!!

هممون از این حسرتا زیاد داریم
ولی اندکی صبر
سحر نزدیک است!!
2810