2777
2789
در ضمن رفتارای غلط و اشتباه مادر و خاهراشو زودی یادش میره و توقع داره منم زودی فراموش کنم و باهاشون دوباره خوب خوب بشم !!!!!!!!!! حالا هم برا تعطیلات عید بهشون قول داده بیان خونه ما و ببردشون مسافرت و خوشگذرونی !!!!!!! جالبه که همین دوهفته قبل اعصابی ازم خرد کردن که نگو ولی شوشو اصلا" یادش نمیاد!!!!!!!!!! یه تذبیری بیندیشین که بتونم شوشو رو راضی کنم قشون کشی برام نکنه اونم با یه بچه کوچیکی که من دارم!!!!!!!!!!!!!!
نمی دونم چی بگم عزیزم . متاسفانه مردهای این دوره خیلی بدبین شدن . هر حرفی که زن بزنه مرد فکر می کنه که خانومش می خواد اونو از خانواده اش جدا کنه . در صورتی که اینطور نیست و اگر روانشناسی شون خوب باشه یک طور دیگه رفتار می کنن .
اگر مرد سیاست داشته باشه طوری رفتار می کنه که هم خانواده خودش از همسرش راضی باشن و هم همسرش از خانواده اش .
گوش کردن و درک کردن زن در اینطور موارد بهترین کاریه که می تونه مرد انجام بده . اگر زن بدونه که همسرش اونو درک می کنه سریعتر ناراحتی هاشو فراموش می کنه .
مرها هم باید بدونن که همسرشون تنها کسی هست که تا آخر عمر با اونها می مونه و با احترام به خانواده اش باید همیشه پشت زنش باشه و از اون حمایت کنه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من درسا جان تو زیر بار نرو... و بگو چرا با من مشورت نکردی و از طرف خودت دعوتشون کردی منم نمیام... همینو بهانه کن و بهمش بزن و در عوض برو با مامانت اینا یه مسافرت یهویی که برنامه ریزی نداشته باشه و تو عمل انجام شده قرارش بده...
خاصیت مرداست که هر کاری خانوادشون میکنن زودی فراموش میکنن تو باید هر چند وقت یه بار یادش بیاری...
به نظر من از روش هندونه زیر بغل استفاده کن

اگه یه موضوعی پشی اومد به شوهرت بگو حتماً به مامانت بگیااااااا
یه بزرگتر درجریان باشه به صلاحه
ما بی تجربه هستیم

یا اگه می خواد دعوتشون کنه بگو احترام به بزرگتر خیلی خوبه هااااااا
فقط خونمون جا نداره یا این بچه خسته میشه
و من وقتی مهمون می اد به بچم خیلی نم رسم اونوقت عقده ای میشه
متاسفانه شوشو خیلی یه دنده اس حرف حرف خودشه منم نمیتونم بدون اجازه اش برم با خانواده ام...........در ضمن مامانش و خاهراش اینقدر پررو تشریف دارن که منم نباشم مطمینم میان
میدونین اگه این اخریه اینهمه منو نرنجونده بودم حرفی نداشتم ولی چون بهترین لحظاتمو تباه کردند با دخالتای بیجا و شوشو رو علیه من تحریک کردن دیگه برام مردند خودشون حرمت خودشونو از بین بردن اخه همش از حسادتای بچه گانه اشونه دیگه خسته شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دفعه اولشونم نبود که بگم نادیده بگیرم 6ساله کارشونه!!!!!!!!!!!!! از بهترین لحظاتی که برای همه خاطره هس برای من هیچ خاطره خوبی نمونده همش ناراحتی و دلخوری و ........گرییییییییییییییییییییییهه
بابا اینقد به خودت سخت نگیر. بهش بگو من با بچه سختمه بیام مسافرت . تو تنهایی با خونوادت برو. اونم که دیوونه نیست بدون تو بره . پس مجبوره مسافرت رو کنسل کنه.منم همیشه همین کارو با شوهرم میکنم.
سوگل جون مسافرت یه بخشی از برنامه اشه بخش دیگه اش مهمونی اونا توی خونه امونه اونم حداقل برا یه هفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینو چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟اخه واقعا" بهم بدی کردند خیلیییییییییییییییییییییی منم دلخورم ولی شوشو نمیخاد اینو قبول کنه!!!!!!!!!!!!!!!
2810