2777
2789
عنوان

مشاوره تغذیه و رژیم غذایی

31 بازدید | 4 پست

این تاپیک را ایجاد کردم تا به سوالات شما در زمینه مشاوره تغذیه و رژیم غذایی پاسخ دهم.

دوستان عزیز، اگر درباره تغذیه سالم، کاهش یا افزایش وزن، رژیم‌های غذایی خاص، مواد غذایی مناسب برای بیماری‌های مختلف، یا مکمل‌های غذایی سوالی دارید، لطفاً سوالات خود را در اینجا مطرح کنید.

1. پاسخ‌های ارائه‌شده در این تاپیک صرفاً جنبه مشاوره‌ای دارند و به‌هیچ‌وجه جایگزین توصیه‌ها و نسخه‌های مشاوران تغذیه و پزشکان متخصص نمی‌شوند.
  2. رژیم غذایی اصولی و متناسب با شرایط شما، نیازمند بررسی دقیق وضعیت بدنی، سوابق پزشکی و سبک زندگی شماست. آنچه در اینجا ارائه می‌شود، براساس اطلاعات کلی و سوالات شما خواهد بود.
  3. در موارد جدی یا شرایط خاص مانند بیماری‌های مزمن، دیابت، فشار خون، یا مشکلات گوارشی، حتماً با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

این تاپیک توسط فروشگاه آنلاین عطارسرا ایجاد شده است. اگر به اطلاعات بیشتری نیاز داشتید یا به دنبال محصولات غذایی سالم، ارگانیک و طبیعی هستید، می‌توانید از طریق واتساپ به شماره 09351520914 با ما در ارتباط باشید.
همچنین می‌توانید از طریق کانال‌ها و صفحات اجتماعی فروشگاه ما در تلگرام، اینستاگرام و ایتا، مطالب مفیدی درباره تغذیه سالم، رژیم‌های غذایی و سبک زندگی سالم پیدا کنید.

منتظر سوالات شما هستیم تا بتوانیم در مسیر دستیابی به سلامت بهتر و تغذیه مناسب‌تر همراه شما باشیم!

اگر محصولات گیاهی ما را نیاز داشتید می توانید در گوگل سرچ کنید "عطارسرا"

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).

پرخوری عصبی رو چطوری میشه درمان کرد؟همه‌ازمایشا رو دادم تیرویید و اینا هم ندارم...

پرخوری عصبی (Binge Eating Disorder) یک چالش رفتاری و احساسی است که نیازمند توجه به سبک زندگی، تغذیه و مدیریت احساسات است. خوشبختانه، با تمرین و تلاش، می‌توان آن را مدیریت کرد. در ادامه، راهکارهایی برای درمان ارائه شده است:

• شناسایی محرک‌ها: بررسی کنید چه مواقعی پرخوری می‌کنید (استرس، خستگی، تنهایی یا عصبانیت).
  • ثبت رفتار غذایی: هرچه می‌خورید و احساستان قبل و بعد از غذا خوردن را در یک دفترچه ثبت کنید. این کار به شناسایی الگوها کمک می‌کند.
  • سه وعده غذایی اصلی و دو میان‌وعده سبک داشته باشید.
  • از حذف وعده‌های غذایی پرهیز کنید، زیرا گرسنگی شدید می‌تواند پرخوری را تحریک کند.
  • غذاهایی با فیبر بالا (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل).
  • پروتئین‌های کم‌چرب (ماهی، تخم‌مرغ، حبوبات).
  • چربی‌های سالم (آجیل، روغن زیتون).
  • تمرینات مدیتیشن یا تنفس عمیق.
  • ورزش‌هایی مانند یوگا یا پیاده‌روی.
  • به‌جای پرخوری، فعالیت‌هایی انجام دهید که شما را سرگرم کنند (کتاب خواندن، نقاشی، یا گوش دادن به موسیقی).
  • گاهی تنها صحبت کردن با یک فرد معتمد می‌تواند احساسات منفی را تخلیه کند.
  • عدم دسترسی به غذاهای ناسالم: غذاهای پرکالری یا ناسالم را در خانه نگهداری نکنید.
  • آگاهانه غذا بخورید: هنگام غذا خوردن از تماشای تلویزیون یا گوشی دوری کنید و تمرکزتان روی طعم و میزان غذایی که می‌خورید باشد.
  • روان‌درمانی شناختی-رفتاری (CBT): این روش به تغییر الگوهای فکری و رفتاری ناسالم کمک می‌کند.
  • گروه‌های حمایتی: شرکت در گروه‌های حمایتی افرادی که تجربه مشابه دارند می‌تواند انگیزه‌بخش باشد.
  • ورزش منظم: ورزش منظم نه‌تنها به کنترل وزن کمک می‌کند بلکه اثرات آرامش‌بخش بر ذهن دارد.
  • خواب کافی: خواب ناکافی می‌تواند تمایل به پرخوری را افزایش دهد.
  • خودتان را سرزنش نکنید: پرخوری یک رفتار قابل اصلاح است، نه یک نقص شخصیتی.
  • با خودتان مهربان باشید و پیشرفت‌های کوچک را جشن بگیرید.

اگر این اقدامات کافی نبود یا همچنان پرخوری عصبی ادامه داشت، مراجعه به یک مشاور روان‌شناس یا متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک بیشتری کند.

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرخوری عصبی (Binge Eating Disorder) یک چالش رفتاری و احساسی است که نیازمند توجه به سبک زندگی، تغذیه ...

عزیزم ممنونم🤍

قرص کاهش اشتهای خوب میتونی بهم معرفی کنین؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

عزیزم ممنونم🤍قرص کاهش اشتهای خوب میتونی بهم معرفی کنین؟

برای کاهش اشتها، برخی از قرص‌ها و مکمل‌ها می‌توانند مفید باشند، اما باید توجه داشت که مصرف آن‌ها باید تحت نظر پزشک و با توجه به شرایط فردی باشد. در اینجا چند گزینه که معمولاً برای کاهش اشتها استفاده می‌شوند، آورده شده است:

1. قرص‌های گلوکومانان: گلوکومانان یک فیبر طبیعی است که در معده متورم می‌شود و احساس سیری ایجاد می‌کند.
  2. سیدوفاگ: این دارو ممکن است به کاهش اشتها و کمک به مدیریت وزن کمک کند.
  3. مکمل‌های چای سبز: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که چای سبز می‌تواند به کاهش اشتها و افزایش سوخت‌وساز کمک کند.
  4. مکمل‌های CLA (کنژوگه لینولئیک اسید): این مکمل‌ها به کاهش چربی بدن کمک کرده و ممکن است به کاهش اشتها منجر شوند.

برخی از قرص ها در بازار هستند که مجوز ندارند ولی در کوتاه مدت جواب گوی نیاز شما هستند

ولی به طور کلی لاغری و چاقی با قرص بعد از مدت زمانی برمی گردد مگر اینکه طبق یه دستور بلند مدت داده شود و در کنار قرص تجویز هایی دیگه هم باشه