2777
2789

یادم می یفته آلان ۷ سالشه غذاش بهتر شده پودر پیدرولاکس هم گاهی میدم بهتر شده ولی دو سال خیلی بد بود پیدرولاکس اصلا تو ابی ک مزه نمی‌داد هم نمیخورد غذا هم نگمم همش یبوست داشت

تو توییتر دیدم یه بچه کوچیک دور از جون سرطان روده کرفته ترس برم داشت نکنه بچم دل و روده یه چیزی شده باشه

اینقد یه لحظه حالم بد بود گفتم هرچی قرص دارم تو خونه بخورم راحت شم از این همه فشار و استرس😭 

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخوری تو راحت میشی ولی بچت طفلی تا آخر عمرش تو عذاب از بی مادری

همش استرس دارم اینجوری نشه اونجوری نشه وای حتی می ترسم بمیرم بچم تنها شه همش شب و روز میگم خدایا چندسال بذار زنده بمونم بچم از آب و گل دراد 

الان به یاد قدیما نگران شدی؟!😯

اره هر وقت تنهام یا موقع خواب این فکرا میاد تو سرم نمیدونم چ مرگمه یه دفعه اینقد فشار میاره تهوع می گیرم

دختر من به زور پیدرولاکس هفته ای یه بار میره 

چند ساله درگیریم با این موضوع 

خواهش کسی راه حل داره بگه 

هزار بار دکتر بردم یا شربت لاکتولوز یا شربت انجیر یا پیدرولاکس میدن

آموزش خیاطی آسان 
اره هر وقت تنهام یا موقع خواب این فکرا میاد تو سرم نمیدونم چ مرگمه یه دفعه اینقد فشار میاره تهوع می ...

خودتو ناراحت نکن 

خداروشکر کن که الان حالش خوبه 

بخوای از این فکرا کنی خودتو فقط نابود میکنی 

عمر دست خداس 

آموزش خیاطی آسان 
دختر من به زور پیدرولاکس هفته ای یه بار میره چند ساله درگیریم با این موضوع خواهش کسی راه حل داره بگه ...

کره تو برنجش بزن پسر من زود میره باهاش ..دوتا پماد هم دکتر داده مقعدشو چرب کنم باهاش ..دکتر ب ما گفت تحرک و آب خوردنشون بیشتر کنیم 

خودتو ناراحت نکن خداروشکر کن که الان حالش خوبه بخوای از این فکرا کنی خودتو فقط نابود میکنی عمر دست خ ...

ممنون عزیزم درسته همه چی دست خداست امید ب خودش 🌱

اره هر وقت تنهام یا موقع خواب این فکرا میاد تو سرم نمیدونم چ مرگمه یه دفعه اینقد فشار میاره تهوع می ...

اضطراب داری خب مشخصه. چیزای آرامبخش بخور. دمنوش بابونه. عرق بادرنجبویه. اینا خیلی خوبن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!