narrrrsiiiiis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 1035 عنوان بارداری و بی بی چک 133 بازدید | 28 پست باید ۱۴پری بیاد امروز صبح زدم منفی شد بنظرتون امیدی هست الان دل درد و حالت پریود دارم 1403/10/12 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 814 دقیقا تو وضعیت توام 💔 تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
یاسی03 عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1974 زود زدی خب باید اول ببینی تاخیر داری ؟ 4 5 روز بعد تاخیر باید بزنی علائم پریودی و بارداری هم عین همن
twisted عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 77 بیبی چک احتمال اینکه اشتباه در بیاد زیاده ازمایش خون باز بهتر نتیجه میدهولی سونوگرافی قطعی ترینشه
narrrrsiiiiis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 1035 منم امروز شدم 😢😢😢😢😢با اینکه ای یو ای کرده بودم اینماه الهی عزیزدلم میدونممم چقدر سخته
narrrrsiiiiis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 1035 زود زدی خب باید اول ببینی تاخیر داری ؟ 4 5 روز بعد تاخیر باید بزنی علائم پریودی و بارداری هم عین همن میگن اگ باردار باشی الان مشخص میکنه دگه چرت گفتن؟
narrrrsiiiiis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 1035 دقیقا تو وضعیت توام 💔 خیلی سخته عاقااااا
یاسی03 عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1974 میگن اگ باردار باشی الان مشخص میکنه دگه چرت گفتن؟ باید تاخیر اتفاق بیفته اون هورمون HCG بیاد بالا که نشون بده
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 814 خیلی سخته عاقااااا خیلی بلاتکلیفی خود برزخه تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
narrrrsiiiiis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 1035 باید تاخیر اتفاق بیفته اون هورمون HCG بیاد بالا که نشون بده خدا کنه حامله باشم لطفا برام دعا کنید و انرژی مثبت بفرررستین😣
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 814 ۳ روزه عقب انداختم میترسم بیبی چک بزنم میگم اگه بازم منفی شد چی 😥 تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
narrrrsiiiiis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 1035 ۳ روزه عقب انداختم میترسم بیبی چک بزنم میگم اگه بازم منفی شد چی 😥 وایی ایشالله که باردار باشی عزیززززم 😇😍😍 خبر بده اگ مثبت بووود
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 814 خدا کنه حامله باشم لطفا برام دعا کنید و انرژی مثبت بفرررستین😣 ان شاءالله این ماه جفتمون بارداریم عزیزم 🫂❤️🔥ا تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
narrrrsiiiiis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 1035 ۳ روزه عقب انداختم میترسم بیبی چک بزنم میگم اگه بازم منفی شد چی 😥 ترشح داری مثل قبل پری؟