2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که کل خونمون همیشع پر مو لباسای خودم و بچم دیگه نمیدونم چکار کنم احتمالا اخر شیردهی کامل کچل بشم ...

دکتر به من گفت مکمل بعد زایمان پیل فوت بخور یه کم گرونه اگه مشکل معده نداری بخور باید همراه غذا بخوری من تازه امروز خوردم

دکتر به من گفت مکمل بعد زایمان پیل فوت بخور یه کم گرونه اگه مشکل معده نداری بخور باید همراه غذا بخور ...

مشکل معده که دارم ولی گاهی حتی وقت نمیکنم ناهار بخورم اینام بی تاثیر نیست

منم شدید ریزش داشتم خییییییییلی زیاد یعنی یهو یه گوله مو از موهام آویزون میشد یه بار دختر داییم مدل ریزشمو دید واقعا ترسید

یواش یواش فروکش میکنه برو با دکترت مشورت کن که مکمل بهت بده 

منم شدید ریزش داشتم خییییییییلی زیاد یعنی یهو یه گوله مو از موهام آویزون میشد یه بار دختر داییم مدل ...

شما چه مکملی خوردید گلم .من کلسیم ومولتی ویتامین مینرال ولی فایده نداره

تقریبا یکی دو ماهه خیلی زیاد شدید شده نزدیک شیش ماهه زایمان کردم

همه شرایطت مثل من منم دخترم دل درد ورفلکس اصلا نمیرسم حتی غذا بخورم حالا این کپسول را تهیه کن بخور این کپسول را متخصص مو برام نوشت

شما چه مکملی خوردید گلم .من کلسیم ومولتی ویتامین مینرال ولی فایده نداره

من دیگه مستقیم رفتم پریورین خریدم 

شیر میدادم و میدوشیدم که سینه تخلیه بشه بعد قرص میخوردم بعد فرداش شیر جدید رو دور میریختم که یه وقت قرص اثر نکرده باشه روش دوباره از اول

البته من شیر خشک هم میدادم 

همه شرایطت مثل من منم دخترم دل درد ورفلکس اصلا نمیرسم حتی غذا بخورم حالا این کپسول را تهیه کن بخور ا ...

دقیقا دختر منم رفلاکسیه و به شدت بغلی

باشه عزیزم مرسی گفتی انشالله شمام زودتر نتیجه بگیری