یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سر سفره بودیم که دوست بابام چشمش خورد به نوشابه همینطور زد زیر خنده با صدای بلند
گفتن چی شده: گفت نوشابهه خیلی شبیه نیوشاست
من تپلم، نوشابه هم از این خیلی بزرگا بود:)
من ۱۶ سالم بود، خیلی دلم شکست:))
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
متاسفانه تو همین نینی سایت که خیلی راحت طرف رو به طلاق راهنمایی میکنن.تا یه نفر مشکلش رو میگه چنان بزرگش مبکنن و چند تا تهمت هم به همسرش میزنن و. میگن طلاق .جالبه میری تو تاپیکهاشون میبینی هزارتا تاپبک نذر و التماس دعا و چله و حاجت زدن که چرا ما شوهر گیرمون نمیاد.خوب بببنبد چند تا زندگی رو پاشوندین .خدا نمیببنه؟
ی بارم ی بنده خدایی گفت میخام فلانی رو بیارم واست خدا کنه قبول کنه ..مثلا فکر میکرد لطف میکنه درحقم ولی حرفش خیلی دلم شکست اما ازش ناراحت نشدم چون از نظر خودش لطف مثلا