2777
2789

من خالم

که قبلا هم گفتم منو بابات رنگ چشمم مسخره میکنه و نوه بی ریختشو تو سرم میزنه ک اون چشماش رنگیه ولی تو ن

عاشق گربه ها🥺🍓❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عموم،یبار تو جمع بلند جلو همه به یکی از دخترای جمع گف پس کی میخوای بچه بیاری😐بعد این اقا دکترا از بهترین دانشگاه داره و یه سمت بسیار بالا

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

همکار عوضیم که مثلا پزشکه سرفه می‌کند تو صورت مردم فکر میکنه عطر و گلاب پخش می‌کند آن مریضه ما مجبوریم ماسک بزنیم

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

اسکار بیشعورانه ترین رفتار تقدیم به 

خونواده ای که میدونن پسرشون روانیه، قرصای سنگین اعصاب میخوره، بویی هم از تعهد و مسئولیت پذیری نبرده، بعد براش میرن خواستگاری

یه دخترم بدبخت میکنن و حق و حقوقشم میدزدن 

عین خیالشونم نیس و احساس زرنگیم میکنن😏

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

یه بار با دوست بابام رفته بودیم طبیعت

سر سفره بودیم که دوست بابام چشمش خورد به نوشابه همینطور زد زیر خنده با صدای بلند 

گفتن چی شده: گفت نوشابهه خیلی شبیه نیوشاست

من تپلم، نوشابه هم از این خیلی بزرگا بود:)

من ۱۶ سالم بود، خیلی دلم شکست:))

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

متاسفانه تو همین  نینی سایت که خیلی راحت طرف رو به طلاق راهنمایی میکنن.تا یه نفر مشکلش رو میگه چنان بزرگش مبکنن و چند تا تهمت هم به همسرش میزنن و. میگن طلاق .جالبه میری تو تاپیکهاشون میبینی هزارتا تاپبک نذر و التماس دعا و چله و حاجت زدن که چرا ما شوهر گیرمون نمیاد.خوب بببنبد چند تا زندگی رو پاشوندین .خدا نمیببنه؟

ی بارم ی بنده خدایی گفت میخام فلانی رو بیارم واست خدا کنه قبول کنه ..مثلا فکر میکرد لطف میکنه درحقم ولی حرفش خیلی دلم شکست اما ازش ناراحت نشدم چون از نظر خودش لطف مثلا