2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه زن عموم💔کلا خیلی شرایطم قاطی پاتیه میآید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 29 پست
گلم اینا رو خودمم میدونم،حتما نمیتونم برم که گفتم مجبورم

مگه کنکوری نیستی؟این مجبورم مجبورم فقط بهت استرس میده و اضطراب پنهانتو مواج تر میکنه 

اگه دیگه هیچ جوره راه نداری که تحمل کن اما اجبار گاهی فقط برای راحت تر بودنه نه اجبار حقیقی

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به زن عموت و ماجاراهایی ک تعریف کردی کاری ندارم 

به عنوان کسی ک میخواد درس بخونه باید بری تویه محیطی ک تو رو از همه دغدغه های فکری و ذهنی دور کنه و بهت آرامش بده بنابراین موندن اونجا فقط تمرکز تو میگیره

به هیچی فکر نکن جز درست

تو هرچی نظر میدن بگو مرسی نظرتو گفتی ولی خودم اینجوری صلاح میدونم یا خودم اینجوری دوست دارم

یا مثلا سلیقه ات خوبه ولی سلیقه من یه جور دیگه س

به دختر عموتم بگو دختر خوبی هستی ولی نظرتو خواستم نظر بده  🤣

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

شما ميري درس بخوني نميري ك با كسي حرف بزني

از وقتي ميري با كسي صحيت نكن

تا مياي. هدست بزار.به اين چيزا در جهت مثبت نگاه كن

ك برات پله باشه و انگيره ك بهتر درس بخوني بتوني برسي جاهاي خوب

همينا رو تو از بالا نگاه كني.

💕

وقتی فکرت درگبر میشه چی میفهمی از درس؟

نمیدونم برای چی مجبوری، منم تقریبا توی ی اجبارم ک عذابم میده منتهی من کسی رو ندارم ک بتونم ازش دربیام و دارم عذاب میکشم.  دارم سعی‌مو میکنم ازش دربیام.

اگر اذیت نمیشی برو ولی بهشون فکر نکن.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

وقتی میری سعی کن بیشتر درست رو بخونی و کمتر باهاشون هم کلام بشی ،وقتی هم مثلا از طرز لباس پوشیدن یا ...ایراد می گیرن سعی کن با کلماتی مثل چه جالب ،چه خوب ،واقعا و ...تمامش کنی و فوری هم حرف رو عوض کن

کاش می گفتی چه حرفهایی بهت میزنن تا بهتر بتونیم بگیم چطوری باید رفتار کنی

وقتی میری سعی کن بیشتر درست رو بخونی و کمتر باهاشون هم کلام بشی ،وقتی هم مثلا از طرز لباس پوشیدن یا ...

مثلا راجب تیپم نظر میدم اگه خسته باشم لباسمو تا کنم آویزون نکنم میگه چرا میگه این شال به لباست نمیاد یا میگه تو اجتماع چیزی رو بلد نیستی غیر مستقیم ..

میگه رفتاره خوب تو رابطت بلد نیستی

یا دختر عموم زیاد محل نمی‌ده..خشک صحبت میکنه

الان این واقعا شد راهنمایی؟؟؟گفتم محبورم

گلم راهنمایی بهتر از این نداشتم بکنم شرمنده،چون با اینجور استرسی که تو داری اگه من بودم به هیچ وجه تو درسم موفق نمی‌شدم چون یکسره ذهنت پیش اوناست و نگاه بالا به پایین دارن اونجوری که خودت گفتی ،من ترجیح میدادم اگه شرایطمم مناسب نبود تو زیرزمین خونمون یا حموم خونه یه چی پهن میکردم و درسمو میخوندم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)