2777
2789

و به موفقیت میرسه یا با استوری و پیشرفتش دوس داره دیگران رو بسووووزونه چون اونا اذیتش کردن 

بنظرتون مریضه؟ انگیزش زیاده واس اینکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم انجام میدم چون حال میده:)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

نمیخواد کسیو بسوزونه صرفا فقط کسایی ک این فکرو میکنن ک واقعااز موفقیتش سوخته باشن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

به نظرم به خودش افتخار میکنه شایدم خودشیفته و از خود راضیه و همه انگیزش برای موفقیت زدنش تو سر بقیه بوده

اما دقیق ما تو زندگی و شرایطش نبودیم بخوایم قضاوت کنیم منم دورورم اینجور ادما زیاد هستن اکثرا گذشته های سختی داشتن

وقتی اون آدما اذیتش کردن یعنی نیت مثبت بهش ندارن ، وقتی میاد موفقیتهاش رو استوری میکنه یا به هر صورت جلو دید اونا میذاره باعث میشه اونا کلی انرژی منفی بهش بدن چشمش بزنن و براش مشکل ایجاد بشه

حالا که دیگه موفق شده بهتره کیفش رو ببره و اتفاقا دست اونا رو بذاره تو پوست گردو و خبردارشون نکنه

عجب