2777
2789

مثلا خارج سال نو میلادی خیلی عادی اتیش بازی کردن و تمام اینجا برای سال نو خیابونا قیامت میشه انگار کل سال ازشون گرفتن دم عید فقط باید لباس بخرن!  آرایشگاه ها که قیامته پارسال ارایشگاه نزدیک خونمون پنج صبح باز بود! ناخن کارا مژه کارا هم که نوبت خالی ندارن! ۱۴ روز هم تو مسافرتن مملکت تعطیله... 

برای همین شب یلدا که بعضیا خودشون کشتن از تجملات و چشم و هم چشمی که یه موقع از بقیه عقب نیافتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا الان‌مشکل تو چیه.مردم دوست دارن قبل سال نو برن آرایشگاه دوست دارن برای جشنشون هزینه کنن‌. یه طور میگی یه کوچولو آتیش بازی کردن انگار اونجا بودی دیدی همه مردم برا جشن چیکار میکنن خودآزاری دارینا

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

اتفاقا حال و هوای نزدیک عید خیلی دوست داشتنیه . همه چی زنده هست انگار ، همه جنب و جوش دارن ولی مثبته ، شاده 

من خیلی دوست دارم اسفند رو به خاطر همین حس و حال اومدن عید 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
کجاش بده!چرا چش دیدن خوشیای هموندارید اخه! کاش واقعا توان مالیو همهههه ی هم وطنامون داشته باسن که ت ...

یعنی کل سال لباس نمیخرن دم عید که میشه اینجا تاپیک میزنن لباس هاشون نشون میدن بعد یه عده ندارن بخرن بعد انگار مسابقه هست میگن وای روسری نخریدم وای کیف هنوز نخریدم انگار هیچی تو کمدشون ندارن

یه سری چیزا جزو فرهنگ یه جامعه ست مثل همین خرید شب عید و اصلا اسمش عقده ای بازی نیست.

مگه ما قراره تمام فرهنگ و رسوماتمون رو مطابق کشور های دیگه اجرا کنیم؟؟

هر کشوری یه فرهنگی داره.

به نظر من این شور و حال و شلوغی شب های نزدیک به عید نه تنها ناخوشایند نیست بلکه خیلی قشنگه.

از شب چله که متنفرید از شلوغی عید هم که بیزارید... می خواید کلا تموم مراسم ها و آیینمون رو بیخیال شیم و سالی یه بار بریم دسته روی محرم تموم شه بره؟؟ آخه ما ایرانی ها استعداد خاصی داریم تو بدبختی و ناراحتی‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اگه قرار باشه با یک مراسم دو فرهنگ مقایسه بشن پس در همه چیز باید قیاس باشه.

اون ها هم خرید و تزئینات دارن. انواع و اقسام نوشیدنی ها و مهمونی هارو دارن. در طول سال چندین مدل فستیوال دارن که حتی مورد تمسخر ایرانیا واقع میشن.

پس مردم ایران کی خوش باشن‌ و نفس بکشن؟

تولد لاکچری بگیرن با رونالدو مقایسه میشن.

عید بگیرن میشن عقده ای 

یعنی کل سال لباس نمیخرن دم عید که میشه اینجا تاپیک میزنن لباس هاشون نشون میدن بعد یه عده ندارن بخرن ...

چرا نمیخرن خب ذوق عیدو حتما دارن عزیزم البته مخالف پز دادنو ایناما ولی بنظرم یجور ذوقه چون اینجا ک مجازیه کسی کسیو نمیشناسه پز چیو بده!

من خودم دم دمای عید عاشق اینم برم بیرون فقط ب قصد قدم زدن یه شور وحال عجیبی داره 😍 یهومیبینی اصلا خریدم نکردما فوقش ی جف جوراب گرفتم😂ولی همون حس وحالش قشنگه