2777
2789
عنوان

میدونستین زندان یه اتاق داره برای رابطه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 13580 بازدید | 161 پست

بله میدونستم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احساس کردم از زبون پژمان جمشیدی گفتی😂

😂😂😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
این از عزت نفس پایین میاد . و با هر اشکی هیچ اتفاقی نمیفته ، ضرب المثلی ک میگ با دعا گربه سیاهه بار ...

کلا متوجه عرایضم نشدید و تشریف برید در باب نفرین و اینا مطلب میگید 

بهرحال ریپلایی بود که به نظرم جاش بود اتفاقا دو مورد آخر و قشنگ انجام دادید در لفافه

هر طور راحتید رفتار کنید عزیز 🙏

بله خیلی وقته خبر دارم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چه مسخره 🤣🤣🤣 مگه نباید زندانی تنبیه شه؟ همین مونده جشن هم براشون بگیرن

تنبیه😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب الان چی میشه این حرفها زده میشه؟مشکلت باهاش چیه دقیقا؟چرا فک کردین راجبش حرف زده نشه اتفاق نمیفته ...

عزیزم سایت عمومیه منم دلم میخواد نظرمو بدم مثل اینکه مشکل داری ؟فعلا شما دماغت تو چشم بقیه ست که ریپلای زدی