2777
2789
عنوان

اونا که شوهرشون زشته بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 64 پست
خودتم کم سن و سال نیستی عزیزم متولد ۶۵ یا ۶ دیگه اکثرا همیننمن خودم ۷۳ ام شوهرم ۶۶ببین چهره اصلا مهم ...

ظاهرا که مرد زندگیه،البته مطلقه هست

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایطیش خیلی خوبه،میترسم پشیمون شم،میخوام اقلا حرف بزنیم و همو ببینیم

قیافه تو الویت چندمه برات..اگ الویت اپل دوم باش بعدا ب مشکل برمیخوری ...اگ نه خیلی چیزا برات مهم تر از قیافس‌ میتونی کنار بیایی باهاش

ظاهرا که مرد زندگیه،البته مطلقه هست

زنش طلاق گرفته ؟

حواستو جمع کن حتما از زن سابقش دلیل جدایی بپرس 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

قیافه تو الویت چندمه برات..اگ الویت اپل دوم باش بعدا ب مشکل برمیخوری ...اگ نه خیلی چیزا برات مهم تر ...

میدونی قد مهم تره برام که خوبه قدش،ولی این مدت خاستگارای هم سن یا کوچیکتر داشتم انگار عادت کردم،اینو پیر میبینم،پسرای خوش انرژی کم سن و خوشم میاد

ظاهرشو میگم،موهاش سفیدی داره،پوستش پیره،عینکیه و...نگاش کنی انگار بچه مدرسه ای داره

صورتش رو نمیدونم چه شکلیه ولی خودتم دیگه دختر کوچیکی نیستی ۳۱ سالته ۲۰ ساله نیستی اتفاقا اختلاف سنیتون خیلی مناسبه. اون الان یه مرده پختست. مشکل از اون نیست سبکه شما چیزه دیگست

صورتش رو نمیدونم چه شکلیه ولی خودتم دیگه دختر کوچیکی نیستی ۳۱ سالته ۲۰ ساله نیستی اتفاقا اختلاف سنیت ...

اره جمله اخرت فک کنم درسته