2777
2789
نه من حاضر نیستم. خودم الان دارم زندگی می کنم خباگه طرف مذهبی یاشه اگه دعوایی اختلافی پیش بیاد اخلاق ...

خیلی از مذهبی ها هم هستن که از هزار تا بی ایمان بد دهن ترند😂🚶‍♀️ ، اما اگر واقعا فرد با ایمان و با خدایی باشه بله خب هیچوقت هدیه ای که خدا بهش داده رو نمی رنجونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظور از جنم چیه

میتونهوتا یه سال دیگه ماشین بخره

پنج سال اول زندگی خونه بخره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

درست ولی خییلی سخت با ی ادم بد اخلاق سر کردن از مردن بدتر.. پول مهم ولی اخلاق از همه چیز مهم تر. مم ...

اونکه من صد در صد با شما موافقم شاید بشه امید داشت تو روند زندگی ادم خونه بخره ماشین بخره ولی هیچ وقت نمیشه برای کسی اخلاق خرید شخصیت خرید ادم بی شخصیت هیچ امیدی نیست که در اینده بهتر بشه 

من خودم وضعیت مالی پدرم تقریبا خونه الان در شرف ازدواج با اقایی هستم که یه کارمند حقوق ایشون باورکنید شاید کفاف یه هفته زندگی فعلی من و بده دو تا شوهر خواهر پولدارم دارم که با این خقوق دوروز میرن مسافرت فقط  ولی چون برای من هم اخلاق مهمه میکم پول بدست میاد اخلاق وباید داشته باشه 

خلاصه سرت و درد نیارم ولی واقعیت اینه خیلی ها هم مثل من و شما فکر نمیکنند براشون مادیات هم خیلی مهمه

فقط لطف خدا
نه من حاضر نیستم. خودم الان دارم زندگی می کنم خباگه طرف مذهبی یاشه اگه دعوایی اختلافی پیش بیاد اخلاق ...

کی این و گفته ما یه خانواده مذهبی میشناختیم که بیماری روحی شدید فرزندشون و پنهان کرده بودند 

فقط لطف خدا
کی این و گفته ما یه خانواده مذهبی میشناختیم که بیماری روحی شدید فرزندشون و پنهان کرده بودند

عزیزم اونا کار غیر اخلاقی کردن و پنهان کتری اصلاچیز خوبی نیست و باید واقعیتو می گفتن

اونکه من صد در صد با شما موافقم شاید بشه امید داشت تو روند زندگی ادم خونه بخره ماشین بخره ولی هیچ وق ...

اره درست پول خیلی مهم مخصوصا الان ک روز ب روز بدتر میشه

ولی ی خواهر شوهر دارم خونه ندارن شوهرش انقد شوخ و خوش اخلاق همیشه با فقر و نداری شون ی جور میگن میخندن  انقد سرنوشن بچه هاشون شادن من حسرت میخورم چرا شوهرم اینطور نیست. 

جو خونه شون فقط شادی و خنده س.  داییم حالا پولدار  هر ماه خدا تومن میزنه ب کارت زنش ولی همش ب زنش خیانت میکنه

خلاصه شانس میخواد خدا ی ادم همه چیز تمام ب ی نفر بده😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......