2777
2789

من دو سه هفته ای هست از تقویت مژه بیوکسین استفاده میکنم و دوره اش تموم نشده هنوز خیلی‌مونده

ولی خب نتیجه هاش مشخصه تا الان

من مژه هام ریزش داشت یعنی دست میزدم میریخت یدونه هربار

الان بعد از استفاده از تقویت مژه یعنی توی این دو سه هفته کلا یدونه مژه افتاده

دست هم که میزنم بازم نمیریزه

نمیتونم اونقدر دقیق بیینم که تار جدید دار اومده یا نه ، ولی مژه های قبلیم رشد داشتن میشه حس کرد اینو

من درباره برند لانبنا(اصلش*) خیلی تعریف شنیدم ولی پیدا نکردم همه جا ناموجود بود

سریتا هم میگن خوبه ولی باید یه سری نکات رو رعایت کنین تا بعد قطعش مژه هاتون ریزش نگیره

یکی دیگه از باگ های سریتام این بود که یه ماده ای توشه که طی مدت زمان طولانی باعث تیرگی دور چشم میشه 

که اسم مادهه یادم نیست😂

بیوکسین و لانبنا هم خواستید بخرید از اصالتش حتما مطمئن بشید ، بارکد اصالت داره

سوالی داشتید بپرسید 

شنیدم بعد از قطع مصرف دوباره مژه ها بر میگردن این برند رو نمیدونم ولی اکثرا همین طوری میشه

گفتم که واسه سریتا اگه رعایت کنین چجوری مصرفش رو قطع کنین ریژش نمیگیرین ، وگرنه ریزش میگیرین‌اگه یهویی قطع کنین

درباره بقیه برندا اطلاعی ندارم زیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مژه مدام میریزه و درمیاد سرم رو باید مداوم استفاده کنی تا همیشه مژه هات بلند بشه

به نظر من ارزش نداره چون خیلیم واسه چشم مضره

استارتر این ماده ای که شما میگین تقریبا توی همه ی سرم مژه ها هست و اگه چشمت رنگی هم باشه تیره تر میشه 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مژه مدام میریزه و درمیاد سرم رو باید مداوم استفاده کنی تا همیشه مژه هات بلند بشهبه نظر من ارزش نداره ...

آره ولی برای منی که ریزش مژه هام بخاطر استرس بود خوب بود ، چون غیر طبعیی داشت میریخت ، و اون ریزش طبیعیش با اینی که من میگم که فرق داره

بله متوجهم منظور مقدارشه که توی تقویت مژه سریتا بین‌این سه تا بیشترینه

سالهاست سریتا استفاده می کنم (اوایل هر شب و بعدا هفته ای دو بار. وسطا هم یکی دو ماه استراحت). اصلا ...

خداروشکر که ندارید ، شاید واسه اینه که هرشب استفاده نمیکنین در این باره اطلاعی ندارم ، اما خب اسم ماده رو هم پیدا کردم اگه باعث تیرگی بشه طبیعیه یعنی

آره ولی برای منی که ریزش مژه هام بخاطر استرس بود خوب بود ، چون غیر طبعیی داشت میریخت ، و اون ریزش طب ...

آره میدونم چی میگی 

سرم مژه منم بیوآکوا دارم تاثیر هم داره ولی تموم بشه دیگه نمیخرم چون توش چیزای مضری واسه چشم داره 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آره میدونم چی میگی سرم مژه منم بیوآکوا دارم تاثیر هم داره ولی تموم بشه دیگه نمیخرم چون توش چیزای مضر ...

بیوآکوا اصلا برند خوبی نیست خیلی نارضایتی داشته و داره ، نه تو تقویت مژه تو همه چیز عزیزم 

خداروشکر که ندارید ، شاید واسه اینه که هرشب استفاده نمیکنین در این باره اطلاعی ندارم ، اما خب اسم ما ...

زیر چشم که فکر نکنم تیره کنه

رنگدانه های قهوه ای چشم رو اگه کم رنگه پررنگترش میکنه

سالهاست سریتا استفاده می کنم (اوایل هر شب و بعدا هفته ای دو بار. وسطا هم یکی دو ماه استراحت). اصلا ...

مژه هاتون بلنده و پره؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙