2777
2789
افسانه که محشره دختر خاله ی مامانم میگفت افسانه تو فیلم رویای خیس شبیه توعه ۱۸ سالگیش ته چهرش😂😂😂

اره یکم شبیهته 😍

اخه تو شبیه مهرو بلاگر هم هستی اونم شبیه افسانس

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام بگم شهرو. مادر خودم جوونیاش چند برابر این خوشگل بوده .همکار مامانم بچه هاش نچرالن اونام چیزی ...

طرف جنوبی؟

ترکی؟

کوردی؟

صدرصد هست ولی کم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اره یکم شبیهته 😍اخه تو شبیه مهرو بلاگر هم هستی اونم شبیه افسانس

آره همه میگن 😁🤭

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
دقیقا 😂خوش هیکلم هست

آره واقعا 

خیلی خوشگله خیلی دوس قیافشو😁

فارسم

مطمئنم که طرف جنوب نیستی چون خوشگل نیس اون طرفا

حداقل شعور دارن

نظرم بود 

بیا بزنتم 

😐😐😐

نظر فرق داره با توهین

من توهین نکردم 

و طبق گفته دیگران و سلیقه خودم اون طرفا خوشگل نیست همین 

اینم خوشگله بین بلاگرا

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌