2777
2789

تاحالا مرغ سوخاری درست نکردم

طرز پختشو از گوگل دیدم،آشپزش مرغ رو میزد توی تخم مرغ 

نمیشه تخم مرغ نزنم؟ 

شما چطوری درست میکنید دوستان؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میزارم با ادویه ها یکم شیر و به قاشق سرکه سفید یک ساعت مزه دار شه 

بعد به ارد دوباره ادویه هامو میزنم مرغارو میزنم توش و میزارم توی اب سرد سرد دوباره تو ارد حدود سه بار اینکارو میکنم بعد تو روعن داغ سرخش میکنم 

کپی بیرونیا میشه   

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من چون روغن زیاد میخواد درست نمیکنم از بیرون میگیریم اگه سوخاری بخوایم... این مغازه های سوخاری کیلوی ...

میدونستی مرغاشونو خوب نمیشورن ؟؟

من خالم تو فست فودی کار میکنه 

میگه فقط اب میگیریم روشون 

مواد سالاد رو هم همینطور 

وقت نمیکنن تمیزکاری کنن 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

میدونستی مرغاشونو خوب نمیشورن ؟؟من خالم تو فست فودی کار میکنه میگه فقط اب میگیریم روشون مواد سالاد ر ...

سالاد که نمی‌گیرم ولی مرغ که شستن خاصی نمی‌خواد... اگه قرار باشه میکروب بمونه تو لایه لایه ش میکروب هست که با همون پختن و تو دما از بین می‌ره... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

سلام سینه مرغ خام ازوسط برشه های نازک ببر بعد چند ساعت توپیازوسیرخرد شده نمک ادویه و زعفران وابلیمو طعم دار کن بعد چند ساعت توی تخم مرغ که یه مقدار هم زدی  بعدارد سوخاری بزن نوش جان