2777
2789

زشتی با عمل جراحی برطرف میشه.

عمل جراحی کمی(نه حتی زیاد) پول میخواد.

پول درآوردن در حد یه عمل، کمی تلاش میخواد.

پس در واقع به خاطر تنبلی ناراحتی نه زشتی😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هیچ انسانی زشت نیست خدا خودش گفته ما انسان رو به نیکوترین شکل آفریدیم ما آدم ها خودمون روی همه چیز ا ...

خدا حرف زیاد زده خدا ازمن خوشش نمیاد حس میکنم چه خودکشی کنم چه نکنم میرم جهنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتی اگر به خاطر خودکشی نری جهنم، به خاطراینکه با خودخواهی عده ای رو بعد از خودت عزادار می کنی و بهشون آسیبی میزنی که تا آخر عمرشون فراموش نمیشه، میری جهنم!

قبل از هر تصمیمی به عواقب اون و آسیب‌هایی که اطرافیانتون از تصمیم شما می بینن، خوب فکر بکنید.

خودکشی در یک کلام یعنی خودخواهی

خدا حرف زیاد زده خدا ازمن خوشش نمیاد حس میکنم چه خودکشی کنم چه نکنم میرم جهنم

به‌قول یک نفر شما خودت یکی بیاد این طوری باهات حرف بزنه ازش خوشت میاد؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

قطعا تینیجیری

همه ی ما یه تایمی از زندگیمون اینجوری بودیم ولی اینا مشکل حساب نمیشن ک بخای خودتو بکشی :) 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

هر شکلی هستی خودتو بپذیر

مهم نیست بقیه از تو خوششون بیاد ، تو خودت خودتو دوس داشته باش و برا حال خوب خودت تلاش کن

از خودت مراقبت کن 

گور بابای بقیه

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

حتی اگر به خاطر خودکشی نری جهنم، به خاطراینکه با خودخواهی عده ای رو بعد از خودت عزادار می کنی و بهشو ...

والا اوناهم همیشه دوست دارن من بمیرم فک نکنم کسی عزا بگیره نهایتا یکی دوروز جلو مردم

والا اوناهم همیشه دوست دارن من بمیرم فک نکنم کسی عزا بگیره نهایتا یکی دوروز جلو مردم

پس اون قدر تو بچگی به خود واقعیت زخم زدند که از خود واقعیت متنفر شدی 

و بعدا یک خود دیگه ساختی که دیگران از. اون خود ساختگی هم خوش شون نبومده و باز بهت زخم زدند 

حالا می خوای به هر دو خودت آسیب بزنی اونم به خاطر نگاه و حرف دیگرانی که اصلا اهمیتی ندارند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹